İYİ Partililer 23 Nisanı Büyük Coşkuyla kutladı.

ÇOCUK 24.04.2022 - 08:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1624+ kez okundu.
 

İYİ Partililer 23 Nisanı Büyük Coşkuyla kutladı.

İYİ Parti Adana Teşkilatları 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı.

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı dolayısı ile Atatürk Parkında yapılan törenlere İYİ partililer Aileleri ve Çocuklarıyla birlikte katıldılar. Şehitler için saygı duruşundan ve istiklal Marşı okunmasından sonra  bir konuşma yapan İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu " Dünyada Çocuklara hediye edilen İlk ve Tek ulusal bayram olan 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramının Atatürk'ün ileri görüşlülüğü ve dehasını ortaya koyduğunu,Cumhuriyet kazanımlarının ilanı olan bu bayramın ,ulusal egemenliğin bir milletin vazgeçilmezi olduğunun önemini belirtti. Başkan Boyvadaoğlu; Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun’a çıkışıyla başlayan ve 30 Ağustos 1922 de tamamlanan kurtuluş mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yılında, Atamızın çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, yarının güçlü Türkiye'sini inşa edecek çocuklarımızın alınlarından öpüyorum, diyerek Çocuklara hitaben "Yeni nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak için elimizden gelen herşeyi yapmaya devam etmeye kararlıyız. Çocuklar insanlığımızın geleceğidir,sadece ülkelerin değil insanlığın geleceği sağlıklı ve İYİ yetişmiş nesillerden geçer"diyerek sözlerine son verdi  
İYİ Parti Adana Teşkilatları 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı.

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı dolayısı ile Atatürk Parkında yapılan törenlere İYİ partililer Aileleri ve Çocuklarıyla birlikte katıldılar.

Şehitler için saygı duruşundan ve istiklal Marşı okunmasından sonra  bir konuşma yapan İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu " Dünyada Çocuklara hediye edilen İlk ve Tek ulusal bayram olan 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramının Atatürk'ün ileri görüşlülüğü ve dehasını ortaya koyduğunu,Cumhuriyet kazanımlarının ilanı olan bu bayramın ,ulusal egemenliğin bir milletin vazgeçilmezi olduğunun önemini belirtti.

Başkan Boyvadaoğlu; Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun’a çıkışıyla başlayan ve 30 Ağustos 1922 de tamamlanan kurtuluş mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yılında, Atamızın çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, yarının güçlü Türkiye'sini inşa edecek çocuklarımızın alınlarından öpüyorum, diyerek Çocuklara hitaben "Yeni nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak için elimizden gelen herşeyi yapmaya devam etmeye kararlıyız. Çocuklar insanlığımızın geleceğidir,sadece ülkelerin değil insanlığın geleceği sağlıklı ve İYİ yetişmiş nesillerden geçer"diyerek sözlerine son verdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.