İyi Partide Üye kayıtları hız kesmiyor

SİYASET 01.11.2020 - 19:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1398+ kez okundu.
 

İyi Partide Üye kayıtları hız kesmiyor

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenlelerle  partiye hergün yeni üyeler katılıyor. İyi parti Genel Başkanı Meral AKŞENER telefonla yapılan etkinliğe katılarak yeni katılan üyelere hoşgeldiniz dedi. İyi Parti Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle partiye  yeni üyeler katıldı. Yunus emre mahallesinde  düzenlenen törene İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlunun yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri,Yüreğir ilçe Başkanı Enis Akyürek,İl Disiplin kurulu üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ve  Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Partiye Yeni katılan üyelere rozet takma töreninde konuşma yapan Boyvadaoglu “İlk kurulduğumuzda Partimize gelmeye korkan insanlar büğün üyelik başvurusu yaparak partimize katılıyorlar bugün geldiğimiz bu nokta bizleri çok sevindiriyor” dedi. Daha sonra konuşmasını, İl Başkan Danışmanım Sn. Eyüp ACAR’ ın Yüreğir ilçesi yunus Emre mahallesinde tertip ettiği  ve Genel BAŞKANIMIZ Sn. Meral AKŞENER’ in telefonla katılarak onurlandırdığı  Üye katılım etkinliğinde  bizlere  ev sahipliği yapan Kadir - Fatma ARICAK çiftine çok teşekkür ediyorum. İyi Ailemize hoş geldiniz,diyerek sözlerini bitirdi. İl Başkan Danışmanı Eyüp ACAR’ ise yaptıgı konuşmada “ iyiler kervanına katılanların sayıları her geçen gün artmaktadır. Yerelden genele her yerde İYİ’ler göreve hazır bekliyor. İyilerin bu büyümesi durmaz artık” dedi. İ ilimizde iktidar partisi olacağız. Allah bizleri mahcup etmesin partimiz her geçen gün büyümektedir. Çok çalışarak bu hızlı yükselişimizi devam ettirecegiz  inşallah” dedi.

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenlelerle  partiye hergün yeni üyeler katılıyor.

İyi parti Genel Başkanı Meral AKŞENER telefonla yapılan etkinliğe katılarak yeni katılan üyelere hoşgeldiniz dedi.

İyi Parti Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle partiye  yeni üyeler katıldı. Yunus emre mahallesinde  düzenlenen törene İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlunun yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri,Yüreğir ilçe Başkanı Enis Akyürek,İl Disiplin kurulu üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ve  Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Partiye Yeni katılan üyelere rozet takma töreninde konuşma yapan Boyvadaoglu “İlk kurulduğumuzda Partimize gelmeye korkan insanlar büğün üyelik başvurusu yaparak partimize katılıyorlar bugün geldiğimiz bu nokta bizleri çok sevindiriyor” dedi.

Daha sonra konuşmasını, İl Başkan Danışmanım Sn. Eyüp ACAR’ ın Yüreğir ilçesi yunus Emre mahallesinde tertip ettiği  ve Genel BAŞKANIMIZ Sn. Meral AKŞENER’ in telefonla katılarak onurlandırdığı  Üye katılım etkinliğinde  bizlere  ev sahipliği yapan Kadir - Fatma ARICAK çiftine çok teşekkür ediyorum. İyi Ailemize hoş geldiniz,diyerek sözlerini bitirdi.

İl Başkan Danışmanı Eyüp ACAR’ ise yaptıgı konuşmada “ iyiler kervanına katılanların sayıları her geçen gün artmaktadır. Yerelden genele her yerde İYİ’ler göreve hazır bekliyor. İyilerin bu büyümesi durmaz artık” dedi. İ ilimizde iktidar partisi olacağız. Allah bizleri mahcup etmesin partimiz her geçen gün büyümektedir. Çok çalışarak bu hızlı yükselişimizi devam ettirecegiz  inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.