İyi Parti Yüreğir gençlik boş durmuyor.

SİYASET 05.11.2020 - 13:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1994+ kez okundu.
 

İyi Parti Yüreğir gençlik boş durmuyor.

İyi Parti Yüreğir Gençlik Kolları Başkanlığına, atandıktan sonra başarılı çalışmalara imza atan Hüseyin Mangtay başarılı çalışmalarına bir yenisini daha eklemek üzere yola koyuldu ve yarın seçim olacakmış gibi harekat ederek Yüreğir sokaklarında halkla buluşmaya başladı. Mangtay yaptıgı konuşmada, Yüreğirdeki sorunları biliyorum.Yüreğirde doğdum büyüdüm. Yüreğir gençlik kolları ekibi olarak ilk günden  ciddi bir şekilde çalışmaya başladık. İlçemizi mahalle mahalle gezdik sokaklarını dolaşarak kapılarını çalmadık ev, elini samimi bir şekilde sıkmadık vatandaş bırakmayacagız ve bundan sonrada aynı bilinçle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

İyi Parti Yüreğir Gençlik Kolları Başkanlığına, atandıktan sonra başarılı çalışmalara imza atan Hüseyin Mangtay başarılı çalışmalarına bir yenisini daha eklemek üzere yola koyuldu ve yarın seçim olacakmış gibi harekat ederek Yüreğir sokaklarında halkla buluşmaya başladı.

Mangtay yaptıgı konuşmada, Yüreğirdeki sorunları biliyorum.Yüreğirde doğdum büyüdüm. Yüreğir gençlik kolları ekibi olarak ilk günden  ciddi bir şekilde çalışmaya başladık. İlçemizi mahalle mahalle gezdik sokaklarını dolaşarak kapılarını çalmadık ev, elini samimi bir şekilde sıkmadık vatandaş bırakmayacagız ve bundan sonrada aynı bilinçle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.