akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İYİ PARTİ YUMURTALIK İLÇE BAŞKANI KENAN DENİZ

SİYASET 08.06.2022 - 23:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1816+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ YUMURTALIK İLÇE BAŞKANI KENAN DENİZ

Ekonomik yıkım düşündüğümden daha erken başladı.

Reis'in 20 yıllık yanlış Ekonomik politikalarının sonucu,Kur Korumalı Mevduata ve Merkez Bankasının arka kapıdan Döviz satışına rağmen Doviz Kurunun yükselişi önlenemiyor.Doviz yükseldikçe, Benzin Mazot fiyatı yükseliyor, Benzin Mazot fiyatı yükseldikçe herşeyin fiyat yükseliyor.Sabit gelirliler,işçiler Memurlar,Emeklileri perişan oluyor. Reis de ateşin üzerine körük ile gidiyor.Bu kötü gidişe karşı hiçbir tedbir almadığı gibi yılık 72.5 Enflasyona rağmen 14 olan MB Politika faizini daha da düşüncesini söyleyip piyasaları tedirgin edip Dövizin daha da yükselmesine sebep oluyor.Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir zamanda 72 Enflasyona 14 Faiz uygulanmaz. Dünyanın hiçbir Ülkesinin Metkez Bankası Rezervi Eksi 55.1 Milyar olmamıştır. Bu durumun sebebi ne Dış güç ne de İç Güç. Bu Ekonomik durumun tek suçlusu TEK KİŞİ, o da Cumhurbaşkanı Erdoğan. Bu gidişle 1 Dolar en kısa zamanda 20 TL hatta 30 TL yi geçecek. Benzin ve Mototinin liste fiyatı da 40-50 TL yi bulacak.  Allah sonumuzu hayır eyleye!                       
Ekonomik yıkım düşündüğümden daha erken başladı.

Reis'in 20 yıllık yanlış Ekonomik politikalarının sonucu,Kur Korumalı Mevduata ve Merkez Bankasının arka kapıdan Döviz satışına rağmen Doviz Kurunun yükselişi önlenemiyor.Doviz yükseldikçe, Benzin Mazot fiyatı yükseliyor, Benzin Mazot fiyatı yükseldikçe herşeyin fiyat yükseliyor.Sabit gelirliler,işçiler Memurlar,Emeklileri perişan oluyor.


Reis de ateşin üzerine körük ile gidiyor.Bu kötü gidişe karşı hiçbir tedbir almadığı gibi yılık 72.5 Enflasyona rağmen 14 olan MB Politika faizini daha da düşüncesini söyleyip piyasaları tedirgin edip Dövizin daha da yükselmesine sebep oluyor.Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir zamanda 72 Enflasyona 14 Faiz uygulanmaz.


Dünyanın hiçbir Ülkesinin Metkez Bankası Rezervi Eksi 55.1 Milyar olmamıştır. Bu durumun sebebi ne Dış güç ne de İç Güç. Bu Ekonomik durumun tek suçlusu TEK KİŞİ, o da Cumhurbaşkanı Erdoğan. Bu gidişle 1 Dolar en kısa zamanda 20 TL hatta 30 TL yi geçecek. Benzin ve Mototinin liste fiyatı da 40-50 TL yi bulacak. 


Allah sonumuzu hayır eyleye!
        

             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.