İyi Parti'ye Kozanda toplu katılım

SİYASET 16.05.2022 - 13:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2319+ kez okundu.
 

İyi Parti'ye Kozanda toplu katılım

Türkiye genelinde oy oranı yükselen İyi partiye Kozanda toplu katılım gerçekleşti.

Türkiye’de siyasi tansiyon giderek artarken, anket şirketlerinin açıkladığı rakamlarla oy oranını Ülke genelinde yükselten İyi Parti dikkat çekiyor. Siyaset gündemi ısındıkça yapılan araştırmalar halkın nabzını tutmaya çalışırken iyi Partinin yükselişi gözlerden kaçmıyor.  Son dönemde yakaladığı çıkışla dikkat çeken Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti İktidarın en büyük adayı  olarak gösteriliyor. İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’da Adana’da yaptığı çalışmalarla dikkat çeken isimlerden birisi olarak değerlendirilirken,Gerçek gündemin ekonomi olduğunu söylüyor. Başkan Boyvadaoğlu yaşanan ağır ekonomik krizin vatandaşlar üzerine getirdiği ekonomik baskının düzeltilmesi için bir an önce seçim yapılmalı,İyi parti iktidara gelmeli ve  Türkiye ekonomisini kurtarmak için hazırladığımız planı bir an önce harekata geçirmeliyiz diye konuştu.  Adana sokaklarında Parti çalışmalarını teşkilatlarıyla durmaksızın devam ettiren Boyvadaoğlu son olarak Kozan ilçesindeki toplu üye katılım törenine katılarak yapılan üyelerle partisini güçlendirdi. Yapılan Üye katılım töreninin ardından açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu; Kozan ilçemizde 2018 seçimlerinde 18.40 oy alarak büyük bir çıkış yakalayıp 2. Parti olduk. Önümüzdeki seçimlere çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. İl ve ilçe teşkilatları ile birlikte Yaptıgımız çalışmalarla amacımız Partimizi Adana’da birinci sıraya taşıyıp,Genel Başkanımızı da Başbakan yapmak olacaktır. Kozan'da yapılan üye katılım törenine İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,dedi.
Türkiye genelinde oy oranı yükselen İyi partiye Kozanda toplu katılım gerçekleşti.

Türkiye’de siyasi tansiyon giderek artarken, anket şirketlerinin açıkladığı rakamlarla oy oranını Ülke genelinde yükselten İyi Parti dikkat çekiyor.
Siyaset gündemi ısındıkça yapılan araştırmalar halkın nabzını tutmaya çalışırken iyi Partinin yükselişi gözlerden kaçmıyor.
 Son dönemde yakaladığı çıkışla dikkat çeken Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti İktidarın en büyük adayı  olarak gösteriliyor.
İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’da Adana’da yaptığı çalışmalarla dikkat çeken isimlerden birisi olarak değerlendirilirken,Gerçek gündemin ekonomi olduğunu söylüyor.
Başkan Boyvadaoğlu yaşanan ağır ekonomik krizin vatandaşlar üzerine getirdiği ekonomik baskının düzeltilmesi için bir an önce seçim yapılmalı,İyi parti iktidara gelmeli ve  Türkiye ekonomisini kurtarmak için hazırladığımız planı bir an önce harekata geçirmeliyiz diye konuştu.
 Adana sokaklarında Parti çalışmalarını teşkilatlarıyla durmaksızın devam ettiren Boyvadaoğlu son olarak Kozan ilçesindeki toplu üye katılım törenine katılarak yapılan üyelerle partisini güçlendirdi.
Yapılan Üye katılım töreninin ardından açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu; Kozan ilçemizde 2018 seçimlerinde 18.40 oy alarak büyük bir çıkış yakalayıp 2. Parti olduk. Önümüzdeki seçimlere çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. İl ve ilçe teşkilatları ile birlikte Yaptıgımız çalışmalarla amacımız Partimizi Adana’da birinci sıraya taşıyıp,Genel Başkanımızı da Başbakan yapmak olacaktır.
Kozan'da yapılan üye katılım törenine İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.