İyi parti seyhan ilçe başkanı Misal Bolat; siyasette inat olmaz.

SİYASET 27.02.2021 - 20:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1331+ kez okundu.
 

İyi parti seyhan ilçe başkanı Misal Bolat; siyasette inat olmaz.

Ortak karar,ortak akılla olur,inadına! olmaz.

İyi parti seyhan ilçe başkanı Misal Bolat Bogaziçi üniversitesi ve kanal istanbul konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bolat yaptıgı yazılı açıklamada ; Gerekliligi, gerekliyse ivediligi,  Verimliliği,yararı henüz netleşmeden, milyar dolarlık maliyetlerinin kaynağı belirlenmemiş,devlet hazinesine getirisi götürüsü netleşmemiş kanal İstanbul yapılacak. Hem de İnadına. Boğaziçi Üniversitesi, yeni anayasa tartışmaları yeterli etkiyi yapmamış olacak ki "Kanal İstanbul" -temcit pilavı-gibi yeniden önümüze konuldu. İnadına! On milyarlarca dolarlık maliyet için dış kaynak bulunacaksa maliyet üzerine binecek faiz yükü ne kadar olacak? Yap-işlet-devret sistemiyle olacaksa, muhtemel tutmayan hedeflerin farkını yine milletin ödediği vergiler mi tamamlayacak? Tüm araştırma raporları halk ve muhalefetle paylaşılır ve herkes sözünü söyler. Ortak karar çıkmazsa referanduma gidilir. Ama "İnadına" olmaz. İnat için yapılacakların hesabını gelecek nesillere vermek zordur.Ortak karar,ortak akılla olur,inadına! olmaz.  Kimin "İnadına" , neyin "İnadına". Milletle inatlaşılmaz. "İnadına" olmaz dedi.
Ortak karar,ortak akılla olur,inadına! olmaz.

İyi parti seyhan ilçe başkanı Misal Bolat Bogaziçi üniversitesi ve kanal istanbul konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Bolat yaptıgı yazılı açıklamada ;

Gerekliligi, gerekliyse ivediligi,  Verimliliği,yararı henüz netleşmeden, milyar dolarlık maliyetlerinin kaynağı belirlenmemiş,devlet hazinesine getirisi götürüsü netleşmemiş kanal İstanbul yapılacak. Hem de İnadına.

Boğaziçi Üniversitesi, yeni anayasa tartışmaları yeterli etkiyi yapmamış olacak ki "Kanal İstanbul" -temcit pilavı-gibi yeniden önümüze konuldu. İnadına!

On milyarlarca dolarlık maliyet için dış kaynak bulunacaksa maliyet üzerine binecek faiz yükü ne kadar olacak? Yap-işlet-devret sistemiyle olacaksa, muhtemel tutmayan hedeflerin farkını yine milletin ödediği vergiler mi tamamlayacak?

Tüm araştırma raporları halk ve muhalefetle paylaşılır ve herkes sözünü söyler. Ortak karar çıkmazsa referanduma gidilir. Ama "İnadına" olmaz.

İnat için yapılacakların hesabını gelecek nesillere vermek zordur.Ortak karar,ortak akılla olur,inadına! olmaz. 
Kimin "İnadına" , neyin "İnadına".


Milletle inatlaşılmaz. "İnadına" olmaz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.