İYİ PARTİ ''PARTİ İÇİ'' EĞİTİMLERE BAŞLADI

SİYASET 14.10.2020 - 20:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1553+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ ''PARTİ İÇİ'' EĞİTİMLERE BAŞLADI

Adana İl Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu nun onayı ile, ilçe ziyaretlerine başladılar .İlk olarak Çukurova ilçesinde Çukurova Kadın Politikaları Başkanı Semra Parlakyıldız ve yönetimiyle bir araya gelen il yöneticilerini Çukurova ilçe başkanı Sayın İlker Akça da çok güzel bir biçimde karşıladı. Parti içinde kadınların çalışmalarının önemi ve değeri üzerinde durdu. İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı yasa hakkında bilgiler veren Çiğdem Akça, bir sonraki toplantıda etkili iletişim teknikleri üzerinde konuşalım dedi. Ev toplantıları ve saha çalışmalarında dikkat edilecek hususlara değindiler. Haftalık toplantılarda ilde bir araya gelerek eğitimleri tamamlamayı ve Çukurova ilçesinde ortak etkinlikler planlamayı gündeme aldılar. Karataş ilçesi Kadın Politikaları başkanı Güler Ilıkkanlı da toplantıya katıldı. Üye olmak için fotoğrafın üzerine tıklayın

Adana İl Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu nun onayı ile, ilçe ziyaretlerine başladılar

.İlk olarak Çukurova ilçesinde Çukurova Kadın Politikaları Başkanı Semra Parlakyıldız ve yönetimiyle bir araya gelen il yöneticilerini Çukurova ilçe başkanı Sayın İlker Akça da çok güzel bir biçimde karşıladı.

Parti içinde kadınların çalışmalarının önemi ve değeri üzerinde durdu. İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı yasa hakkında bilgiler veren Çiğdem Akça, bir sonraki toplantıda etkili iletişim teknikleri üzerinde konuşalım dedi.

Ev toplantıları ve saha çalışmalarında dikkat edilecek hususlara değindiler. Haftalık toplantılarda ilde bir araya gelerek eğitimleri tamamlamayı ve Çukurova ilçesinde ortak etkinlikler planlamayı gündeme aldılar. Karataş ilçesi Kadın Politikaları başkanı Güler Ilıkkanlı da toplantıya katıldı.

Üye olmak için fotoğrafın üzerine tıklayın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.