akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İYİ parti Meclis üyesi Dayanıklı açıklama yaptı.

SİYASET 27.11.2020 - 20:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1718+ kez okundu.
 

İYİ parti Meclis üyesi Dayanıklı açıklama yaptı.

Sarıçamda bir caddenin adına Azarbeycan caddesi adı verilecek.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Meclis oturumu Büyükşehir Belediye Meclis salonunda toplandı. İyi Parti Sarıçam ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Dayanıklı Meclis toplantısı sonrası açıklama yaptı.  COVID nedeniyle Dünya'nın zor günler geçirdiği bu günlerde Adanada güzel hizmetler yapmak adına çalışmalrımıza ara vermeden aynı hızla devam ediyoruz. Yapılan Meclis toplantısına  İyi parti Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri olarak katıldık.. Gündem maddeleri içerisinde olan 2021 yılı bütçe görüşmeleri oylaması yapıldı.Yapılan oylamada İYİ parti meclis üyelerinin tamamının geçerli oy vermesiyle 2021 yılı bütçesi oy birliğiyle onaylandı. Azarbeycan halkına destek vermek amacıyla İYİ Parti olarak Sarıçam İlçesinde Çarkıpare ve Gültepe mahalleleri arasında kalan Yeni stadyumun batısından başlayıp dogu istikametine doğru uzanan 3 km uzunluğunda 25 metre genişliğinde olan bir caddenin adının, Azerbeycan caddesi olması için verdiğimiz öneri görüşülmek üzere meclis komisyonuna gönderildi dedi..   
Sarıçamda bir caddenin adına Azarbeycan caddesi adı verilecek.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Meclis oturumu Büyükşehir Belediye Meclis salonunda toplandı.

İyi Parti Sarıçam ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Dayanıklı Meclis toplantısı sonrası açıklama yaptı.

 COVID nedeniyle Dünya'nın zor günler geçirdiği bu günlerde Adanada güzel hizmetler yapmak adına çalışmalrımıza ara vermeden aynı hızla devam ediyoruz. Yapılan Meclis toplantısına  İyi parti Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri olarak katıldık..

Gündem maddeleri içerisinde olan 2021 yılı bütçe görüşmeleri oylaması yapıldı.Yapılan oylamada İYİ parti meclis üyelerinin tamamının geçerli oy vermesiyle 2021 yılı bütçesi oy birliğiyle onaylandı.

Azarbeycan halkına destek vermek amacıyla İYİ Parti olarak Sarıçam İlçesinde Çarkıpare ve Gültepe mahalleleri arasında kalan Yeni stadyumun batısından başlayıp dogu istikametine doğru uzanan 3 km uzunluğunda 25 metre genişliğinde olan bir caddenin adının, Azerbeycan caddesi olması için verdiğimiz öneri görüşülmek üzere meclis komisyonuna gönderildi dedi.. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.