akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi Parti'liler Asker Kınası yaktı

GÜNDEM 07.05.2022 - 08:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2390+ kez okundu.
 

İyi Parti'liler Asker Kınası yaktı

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu İl teşkilatları ile birlikte Düğün ,nişan,kına, cenaze faaliyetlerinde vatandaşları yalnız bırakmıyor.

İyi partili’ler yaptıkları etkinliklere bir yenisini ekleyerek,Son olarak Adana İyi Parti  İl Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Alican KUMLU ' nun asker kınasına katılıp  özel bir kına gecesi düzenleyerek asker kınası yaktı. İyi parti Adana yöneticilerinin, Sevenlerinin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kına gecesinde Misafirler ve Partililer, davul zurna eşliğinde unutamayacakları bir gün yaşayarak gönüllerince eglendiler. Başkan Boyvadaoğlu Adana’da her yerde biz varız Partimizi Adana’da Birinci Parti yapmak tüm teşkilatlarımızla birlikte elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz.  Bugunde  İl Gençlik Politikaları Başkan Yardımcımız Alican KUMLU ' nun asker kınasına katılarak Asker kınasını yaktık. Kendisine hayırlı tezkereler diliyorum.Dedi. Bizlerde www.Adanayerelhaber.com ailesi olarak askerimize hayıtlı teskereler diliyoruz.
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu İl teşkilatları ile birlikte Düğün ,nişan,kına, cenaze faaliyetlerinde vatandaşları yalnız bırakmıyor.

İyi partili’ler yaptıkları etkinliklere bir yenisini ekleyerek,Son olarak Adana İyi Parti  İl Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Alican KUMLU ' nun asker kınasına katılıp  özel bir kına gecesi düzenleyerek asker kınası yaktı.

İyi parti Adana yöneticilerinin, Sevenlerinin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kına gecesinde Misafirler ve Partililer, davul zurna eşliğinde unutamayacakları bir gün yaşayarak gönüllerince eglendiler.

Başkan Boyvadaoğlu Adana’da her yerde biz varız Partimizi Adana’da Birinci Parti yapmak tüm teşkilatlarımızla birlikte elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz. 

Bugunde  İl Gençlik Politikaları Başkan Yardımcımız Alican KUMLU ' nun asker kınasına katılarak Asker kınasını yaktık. Kendisine hayırlı tezkereler diliyorum.Dedi.

Bizlerde www.Adanayerelhaber.com ailesi olarak askerimize hayıtlı teskereler diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.