İyi Parti'li Levent Kaya'dan 19 Mayıs Mesajı

SİYASET 19.05.2022 - 07:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2107+ kez okundu.
 

İyi Parti'li Levent Kaya'dan 19 Mayıs Mesajı

İyi Parti Yüreğir kurucular kurulu üyesi Levent Kaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum

19 Mayıs, Atatürk'ün, tam bağımsız yeni bir devlet kurması ve milletin onurlu ve şerefli bir halk olarak yaşamasını sağlamak amacıyla başlattığı büyük hareketin ilk adımıdır.  Bugün insanımızın yaşamını huzur ve güven içinde sürdürmesi, Cumhuriyetin kazanımlarına olan bağlılığına borçlu olduğu unutulmamalıdır.  Eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiğimiz Milli Mücadelenin en önemli günlerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın yıl dönümününde  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.
İyi Parti Yüreğir kurucular kurulu üyesi Levent Kaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum

19 Mayıs, Atatürk'ün, tam bağımsız yeni bir devlet kurması ve milletin onurlu ve şerefli bir halk olarak yaşamasını sağlamak amacıyla başlattığı büyük hareketin ilk adımıdır. 
Bugün insanımızın yaşamını huzur ve güven içinde sürdürmesi, Cumhuriyetin kazanımlarına olan bağlılığına borçlu olduğu unutulmamalıdır. 
Eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiğimiz Milli Mücadelenin en önemli günlerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın yıl dönümününde  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.