akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi parti kurucularından Ünsal GÜÇLÜ vefat etti.

GÜNDEM 22.03.2021 - 08:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1903+ kez okundu.
 

İyi parti kurucularından Ünsal GÜÇLÜ vefat etti.

İyi parti kurucularından, partisini çok seven Ünsal Ögretmen vefat etti.

İmamoğlu, Koyunevi köyü doğumlu, emekli öğretmen Ünsal Güçlü sevenlerini yasa boğdu. İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU pandemi kurallarını uygun olarak yapılan cenaze töreninde duygulu anlar yaşadı.  Başkan boyvadaoğlu yaptığı açıklamada; Parti Kurucularımızdan,Üst Kurul Delegemiz,değerli ağabeyim tüm parti teşkilatı içerisinde sevilen sayılan bir insan olan Sn. Ünsal GÜÇLÜ CORONA 19 tedavisi görmekte olduğu hastanede hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet,ailesine ve sevenlerinlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.         
İyi parti kurucularından, partisini çok seven Ünsal Ögretmen vefat etti.

İmamoğlu, Koyunevi köyü doğumlu, emekli öğretmen Ünsal Güçlü sevenlerini yasa boğdu.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU pandemi kurallarını uygun olarak yapılan cenaze töreninde duygulu anlar yaşadı. 

Başkan boyvadaoğlu yaptığı açıklamada;

Parti Kurucularımızdan,Üst Kurul Delegemiz,değerli ağabeyim tüm parti teşkilatı içerisinde sevilen sayılan bir insan olan Sn. Ünsal GÜÇLÜ CORONA 19 tedavisi görmekte olduğu hastanede hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Merhuma Allah’tan rahmet,ailesine ve sevenlerinlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.