İyi Parti Kadın politikaları Yüreğir'de Mahalle toplantıları düzenledi

SİYASET 29.06.2022 - 02:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1767+ kez okundu.
 

İyi Parti Kadın politikaları Yüreğir'de Mahalle toplantıları düzenledi

İyi Parti Adana Kadın Politikaları Başkanlığı İl ve ilçelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı ve İl Başkan yardımcısı Çigdem Akça , çalışmalarına bu kez de Yüreğir ilçesinin Mahallelerinde  üye katılım töreni düzenleyerek devam etti. ç< Yaptıgı konuşmasında açıklama yapan başkan Çiğdem Akça  yoğun katılımlı geçen toplantılarda İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener in kadınlara verdiği önem doğrultusunda, yerelde bizlerde  Genel Başkanımızın selamlarını ileterek Yüreğirli kadınlarımızla kucaklaştık. Yüreğir ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler 'in koordinatörlüğünde Anadolu Mahallesi Mahalle temsilcisi Kamile Cipcevizci , Süleyman Vahit caddesi Temsilcisi Gül Altun , Yamaçlı mahallesi temsilcisi Aycan İğdeci, Güneşli mahallesi temsilcisi Sabahat Tavran'nın düzenlediği ev toplantısında kadınlara Partimizin proje ve yapacağı hizmetler ile ilgili bilgiler verdik.   Yüreğir ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler ve Mahalle temsilcisi tüm kadınlarımıza Özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum dedi. Yüreğir ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler Yüreğirde çok çalışarak partimizi hak ettiği yere getirecegiz diyerek ; Düzenlediğimiz ev toplantısında kadınlarımıza parti politikalarımızı ve projelerimizi anlattık, hem de dertlestik. Başkan yardımcımız Neslihan Bacaksızlar yeni üyelerimizi partimize kayıt etti. Bizlerden desteklerini esirgemiyen Tüm mahalleli kadınlarımıza Çok teşekkür ediyorum diyerek yaptığı çalışmaları anlattı.   İyi parti saflarına katılaran Kadınlar "pahalılık, işsizlik ve yoksulluk" en büyük sorunumuz , Meral Akşener e güveniyoruz bizi ancak o kurtarır dediler.
İyi Parti Adana Kadın Politikaları Başkanlığı İl ve ilçelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı ve İl Başkan yardımcısı Çigdem Akça , çalışmalarına bu kez de Yüreğir ilçesinin Mahallelerinde  üye katılım töreni düzenleyerek devam etti.

ç<

Yaptıgı konuşmasında açıklama yapan başkan Çiğdem Akça  yoğun katılımlı geçen toplantılarda İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener in kadınlara verdiği önem doğrultusunda, yerelde bizlerde  Genel Başkanımızın selamlarını ileterek Yüreğirli kadınlarımızla kucaklaştık.

Yüreğir ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler 'in koordinatörlüğünde Anadolu Mahallesi Mahalle temsilcisi Kamile Cipcevizci , Süleyman Vahit caddesi Temsilcisi Gül Altun , Yamaçlı mahallesi temsilcisi Aycan İğdeci, Güneşli mahallesi temsilcisi Sabahat Tavran'nın düzenlediği ev toplantısında kadınlara Partimizin proje ve yapacağı hizmetler ile ilgili bilgiler verdik.
 
Yüreğir ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler ve Mahalle temsilcisi tüm kadınlarımıza Özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.
Yüreğir ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler Yüreğirde çok çalışarak partimizi hak ettiği yere getirecegiz diyerek ;
Düzenlediğimiz ev toplantısında kadınlarımıza parti politikalarımızı ve projelerimizi anlattık, hem de dertlestik. Başkan yardımcımız Neslihan Bacaksızlar yeni üyelerimizi partimize kayıt etti. Bizlerden desteklerini esirgemiyen Tüm mahalleli kadınlarımıza Çok teşekkür ediyorum diyerek yaptığı çalışmaları anlattı.
 
İyi parti saflarına katılaran Kadınlar "pahalılık, işsizlik ve yoksulluk" en büyük sorunumuz , Meral Akşener e güveniyoruz bizi ancak o kurtarır dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.