akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi Parti Kadın Politikaları Başkanlığı panel düzenledi.

SİYASET 04.12.2021 - 12:01, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2233+ kez okundu.
 

İyi Parti Kadın Politikaları Başkanlığı panel düzenledi.

İyi Parti Adana Toplumsal politikalar ve Kadın Politikaları Başkanlığı  İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun da katılımıyla , İyi Parti İl Başkanlığı binasında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinlikleri, kapsamıda  bir panel düzenledi. Kadın Politikaları Başkan yardımcısı Fatma Özdem panelin açılış konuşmasını yaparak günün anlam ve önemini belirtti. Günümüzde dünyada 1 milyardan fazla engelli bulunuyor ancak tüm insanlar engelli adayıdır diyerek sözlerine başlayan Özdem, Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve yaşadıkları sorunları azaltmak için  projeler yapıldığını ama bunların sadece kagıt üzerinde kaldığını hayata geçirilmediğini anlatan Özdem,konuşmasında Otizim konusunada değinerek yaşanan zorlukları anlattı. Kendisininde Otizimli bir çocuk Annesi olduğunu Otizmin, kişilerin ailesiyle ve etrafında bulunan bireyler ile normal iletişim kurmasına engel olan ve çoğunlukla doğuma müteakip ilk 3 yıl içerisinde belirtilerini gösteren, nöro-gelişimsel bir bozukluk oldugunu söyledi. otizmli bireylerin büyük bir bölümünün dış görünümleri normaldir. Otizmli kişiler asıl sorunu, iletişime girmekte ve devam ettirmekte zorlanmaları, sosyal etkileşim becerilerinde zayıf kalmalarıdır. Bazı çocuklarda gelişim evreleri normal ilerlerken belli bir dönemden sonra otizm tanısı konabilir, diyerek sözlerini bitirdi. Özel eğitim Merkezi sahibi ve eğitimcisi Kerim Yıldırım'ın interaktif bir sunum yaptıgı toplantıya ,İl Başkanı Göktürk Boyvadaoglu, İl Başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantı sonunda  soru cevap seklinde bilgilendirme yapıldı.  

İyi Parti Adana Toplumsal politikalar ve Kadın Politikaları Başkanlığı  İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun da katılımıyla , İyi Parti İl Başkanlığı binasında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinlikleri, kapsamıda  bir panel düzenledi.

Kadın Politikaları Başkan yardımcısı Fatma Özdem panelin açılış konuşmasını yaparak günün anlam ve önemini belirtti.

Günümüzde dünyada 1 milyardan fazla engelli bulunuyor ancak tüm insanlar engelli adayıdır diyerek sözlerine başlayan Özdem, Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve yaşadıkları sorunları azaltmak için  projeler yapıldığını ama bunların sadece kagıt üzerinde kaldığını hayata geçirilmediğini anlatan Özdem,konuşmasında Otizim konusunada değinerek yaşanan zorlukları anlattı.

Kendisininde Otizimli bir çocuk Annesi olduğunu Otizmin, kişilerin ailesiyle ve etrafında bulunan bireyler ile normal iletişim kurmasına engel olan ve çoğunlukla doğuma müteakip ilk 3 yıl içerisinde belirtilerini gösteren, nöro-gelişimsel bir bozukluk oldugunu söyledi.

otizmli bireylerin büyük bir bölümünün dış görünümleri normaldir. Otizmli kişiler asıl sorunu, iletişime girmekte ve devam ettirmekte zorlanmaları, sosyal etkileşim becerilerinde zayıf kalmalarıdır. Bazı çocuklarda gelişim evreleri normal ilerlerken belli bir dönemden sonra otizm tanısı konabilir, diyerek sözlerini bitirdi.

Özel eğitim Merkezi sahibi ve eğitimcisi Kerim Yıldırım'ın interaktif bir sunum yaptıgı toplantıya ,İl Başkanı Göktürk Boyvadaoglu, İl Başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Toplantı sonunda  soru cevap seklinde bilgilendirme yapıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.