akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi Parti il Başkanlığı Şehit Annelerini unutmadı

GÜNDEM 10.05.2022 - 07:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2538+ kez okundu.
 

İyi Parti il Başkanlığı Şehit Annelerini unutmadı

Boyvadaoğlu;Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Adana il teşkilatı ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanlığını ziyaret ederek şehit Annelerinin  anneler gününü kutladılar. Yapılan ziyarete İyi parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoglu'nun yanı sıra İyi Parti il yöneticileri partili partisiz bir çok vatandaş katıldı. Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Boyvadaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir.Kahramanlarımızın bizlere bıraktığı emanetlerine layık oldukları saygı ve sevgiyi her daim eksiksiz olarak göstereceğiz. "Şefkat, merhamet ve fedakarlık gibi en yüce erdemleri gösterebilen yegane kişiler, şüphesiz ki yalnızca annelerimizdir. Bizleri büyütüp yetiştiren, hayatının her anında koruyup kollayan ve gözeten annelerimizi yılda bir gün hatırlamak, sevgimizi ve hürmetimizi sadece anneler gününde göstermek ise annelerimize haksızlık olur. Her anne evladı için en değerliyken, koklamaya doyamadan vatan için gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi yetiştiren anneler, elbette hepimiz için tüm anneler arasında müstesna bir yerdedir. Şehit annelerinin evlatlarının hasretiyle döktükleri gözyaşları, en az vatan için dökülen kanlar kadar kutsaldır. Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ve genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in Anneler Gününü tebrik ediyor, tüm Annelere ve anne adaylarına  selam ve hürmetlerimi iletiyorum "diyerek sözlerini bitirdi.
Boyvadaoğlu;Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Adana il teşkilatı ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanlığını ziyaret ederek şehit Annelerinin  anneler gününü kutladılar.



Yapılan ziyarete İyi parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoglu'nun yanı sıra İyi Parti il yöneticileri partili partisiz bir çok vatandaş katıldı.

Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Boyvadaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir.Kahramanlarımızın bizlere bıraktığı emanetlerine layık oldukları saygı ve sevgiyi her daim eksiksiz olarak göstereceğiz.

"Şefkat, merhamet ve fedakarlık gibi en yüce erdemleri gösterebilen yegane kişiler, şüphesiz ki yalnızca annelerimizdir. Bizleri büyütüp yetiştiren, hayatının her anında koruyup kollayan ve gözeten annelerimizi yılda bir gün hatırlamak, sevgimizi ve hürmetimizi sadece anneler gününde göstermek ise annelerimize haksızlık olur. Her anne evladı için en değerliyken, koklamaya doyamadan vatan için gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi yetiştiren anneler, elbette hepimiz için tüm anneler arasında müstesna bir yerdedir. Şehit annelerinin evlatlarının hasretiyle döktükleri gözyaşları, en az vatan için dökülen kanlar kadar kutsaldır. Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ve genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in Anneler Gününü tebrik ediyor, tüm Annelere ve anne adaylarına  selam ve hürmetlerimi iletiyorum "diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.