İyi Parti İl Başkanlığı kadın projeleriyle öne çıkıyor

SİYASET 23.01.2021 - 19:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1928+ kez okundu.
 

İyi Parti İl Başkanlığı kadın projeleriyle öne çıkıyor

İyi Parti İl Başkan danışmanlığına Yüreğir kurucular kurulu üyesi olan (Ahsen) Maide yılmaz atandı.

Özellikle kadınlara yönelik projeleri ön plana çıkaran İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Yaşam koçu ve Aile danışmanı Maide (Ahsen) Yılmaz'ı İyi parti İl başkan danışmanı olarak görevlendirdi. Göktürk Boyvadaoğlu yaptığı açıklamada, Genel Başkanımız Meral Akşener'in talimatıyla kadınlara yönelik, parti içerisinde etkin  projeler hazırlanıyor. İyi parti'nin Adana'da, özellikle Yüreğir'de kadınlar için farklı sosyal getirileri olacak bir çalışma üzerinde projeleri olduğunu, her bir kadının ekonomik olarak özgür olmasını savunduğunu söyleyen Boyvadaoğlu, İyi Parti İl Başkanlığı Adana'da  kadınlara yönelik etkin Projeleriyle ön plana çıkıyor. Adana İl kadın Kolları  kadınlara yönelik güzel projeleri hayata geçirmeye devam ediyor, Başkan danışmanı olarak atanan (Ahsen) Maide yılmaz'a yeni görevinde başarılar diliyorum dedi. İyi Parti Adana İl Başkan danışmanlığına atanan (Ahsen) Maide yılmaz, ise, Siyasi alanlarda kadınların daha fazla ön plana çıkması gerektiğini savunarak, İl Başkan danışmanı olarak atandığım bu göreve beni layık gören İl Başkanım Göktürk Boyvadaoğlu'na teşekkür ediyorum.Bu göreve layık olmak için bütün gayretimle çalışacagım dedi.
İyi Parti İl Başkan danışmanlığına Yüreğir kurucular kurulu üyesi olan (Ahsen) Maide yılmaz atandı.

Özellikle kadınlara yönelik projeleri ön plana çıkaran İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Yaşam koçu ve Aile danışmanı Maide (Ahsen) Yılmaz'ı İyi parti İl başkan danışmanı olarak görevlendirdi.

Göktürk Boyvadaoğlu yaptığı açıklamada, Genel Başkanımız Meral Akşener'in talimatıyla kadınlara yönelik, parti içerisinde etkin  projeler hazırlanıyor. İyi parti'nin Adana'da, özellikle Yüreğir'de kadınlar için farklı sosyal getirileri olacak bir çalışma üzerinde projeleri olduğunu, her bir kadının ekonomik olarak özgür olmasını savunduğunu söyleyen Boyvadaoğlu, İyi Parti İl Başkanlığı Adana'da  kadınlara yönelik etkin Projeleriyle ön plana çıkıyor. Adana İl kadın Kolları  kadınlara yönelik güzel projeleri hayata geçirmeye devam ediyor, Başkan danışmanı olarak atanan (Ahsen) Maide yılmaz'a yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

İyi Parti Adana İl Başkan danışmanlığına atanan (Ahsen) Maide yılmaz, ise, Siyasi alanlarda kadınların daha fazla ön plana çıkması gerektiğini savunarak, İl Başkan danışmanı olarak atandığım bu göreve beni layık gören İl Başkanım Göktürk Boyvadaoğlu'na teşekkür ediyorum.Bu göreve layık olmak için bütün gayretimle çalışacagım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.