akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi Parti il başkanlığı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

SİYASET 04.06.2021 - 08:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2322+ kez okundu.
 

İyi Parti il başkanlığı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Başkanlığında Adana İl ve ilçe Teşkilatları çalışmalarında hız kesmeyerek  çalışmalarına devam ediyor.   Başkan  BOYVADAOĞLU yaptığı açıklamada gündeme ait paylaşımlarda bulundu.   İlçe başkanlarımızla bir araya gelerek Üye kayıtlarımızın arttırılması yönündeki çalışma planı ve Partimizin her an seçim olacakmış gibi hazır olması konusunda atılması gereken adımları görüşerek istişarelerde bulunduk.     Partimizi ve Ülkemizi daha ileriye taşımanın kararlarını aldığımız, İl Divan ve İl Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararlar Partimize ve Adana' mıza hayırlı olsun dedi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Başkanlığında Adana İl ve ilçe Teşkilatları çalışmalarında hız kesmeyerek  çalışmalarına devam ediyor.

 

Başkan  BOYVADAOĞLU yaptığı açıklamada gündeme ait paylaşımlarda bulundu.

 

İlçe başkanlarımızla bir araya gelerek Üye kayıtlarımızın arttırılması yönündeki çalışma planı ve Partimizin her an seçim olacakmış gibi hazır olması konusunda atılması gereken adımları görüşerek istişarelerde bulunduk.

 

 

Partimizi ve Ülkemizi daha ileriye taşımanın kararlarını aldığımız, İl Divan ve İl Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararlar Partimize ve Adana' mıza hayırlı olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.