İYİ Parti Akdeniz bölgesi il ve ilçe başkanları toplantısı yapıldı

SİYASET 10.08.2022 - 10:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1203+ kez okundu.
 

İYİ Parti Akdeniz bölgesi il ve ilçe başkanları toplantısı yapıldı

Meral Akşener, İYİ Parti Akdeniz bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da bir otelde düzenlenen toplantıda partisinin Akdeniz bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya katılan İyi parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu toplantı sonrası yaptıgı açıklamada Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER ' in liderliğinde ; Akdeniz bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısını gerçekleştirdik. Seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Adana'ya dönerek Partimizi iktidara taşımak için yaptıgımız çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edecegiz dedi.
Meral Akşener, İYİ Parti Akdeniz bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da bir otelde düzenlenen toplantıda partisinin Akdeniz bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya katılan İyi parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu toplantı sonrası yaptıgı açıklamada Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER ' in liderliğinde ; Akdeniz bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısını gerçekleştirdik. Seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Adana'ya dönerek Partimizi iktidara taşımak için yaptıgımız çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edecegiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.