İYİ Parti Adana üye kayıtlarına devam ediyor.

SİYASET 22.03.2021 - 22:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2266+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana üye kayıtlarına devam ediyor.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Başkanlığında Adana İl Teşkilatı çalışmalarında hız kesmeyerek üye kayıtlarına devam ediyor.

İyi Adana İl Başkanlığı  Hafta sonu Adana'ya gelecek olan Koray Aydın'ı karşılamaya hazırlanırken bir yandan da üye kayıtlarına devam ediyor. İyi parti Adana il yönetimi üye kayıt çalışmalarına ara vermeden devam ederken, bugün İl Başkan Danışmanı Maide Yılmaz Gelecek partisinden istifa eden Yüreğir il disiplin kurulu başkanı Mikail Çullu ve çogunlugu kadınlardan oluşan 50 ye yakın üyenin İyİ Parti'ye katılımını sağladı. Başka partilerden istifa ederek İyi parti saflarına geçen  50 yeni üye kaydını gerçekleştirdi. Üye katılım töreninde hazır bulunan  İyİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve Adana Milletvekili Methanet Çulhaoğlu Üyelere rozetlerini taktılar. Rozet takma Etkinliği sonrası açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu; Adana İl Başkanlığı olarak Hafta sonu Genel Başkan yardımcımız Sayın Koray Aydın'ın gelişiyle  gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başarılı çalışmalarına bir yenisini ekleyerek  Başka partilerden istifa ettirerek saflarımıza kattığı yeni üyeler için Danışmanım Maide yılmaz'a teşekkür ediyor başarılar diliyorum.   Gelecek partisinden istifa ederek Partimize katılan  Eski Yüreğir il disiplin kurulu başkanı Mikail Çullu'ya ve partimize katılan Çogunluğu kadınlardan oluşan yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum dedi.  
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Başkanlığında Adana İl Teşkilatı çalışmalarında hız kesmeyerek üye kayıtlarına devam ediyor.

İyi Adana İl Başkanlığı  Hafta sonu Adana'ya gelecek olan Koray Aydın'ı karşılamaya hazırlanırken bir yandan da üye kayıtlarına devam ediyor.

İyi parti Adana il yönetimi üye kayıt çalışmalarına ara vermeden devam ederken, bugün İl Başkan Danışmanı Maide Yılmaz Gelecek partisinden istifa eden Yüreğir il disiplin kurulu başkanı Mikail Çullu ve çogunlugu kadınlardan oluşan 50 ye yakın üyenin İyİ Parti'ye katılımını sağladı.

Başka partilerden istifa ederek İyi parti saflarına geçen  50 yeni üye kaydını gerçekleştirdi.

Üye katılım töreninde hazır bulunan  İyİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve Adana Milletvekili Methanet Çulhaoğlu Üyelere rozetlerini taktılar.

Rozet takma Etkinliği sonrası açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu;

Adana İl Başkanlığı olarak Hafta sonu Genel Başkan yardımcımız Sayın Koray Aydın'ın gelişiyle  gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Başarılı çalışmalarına bir yenisini ekleyerek  Başka partilerden istifa ettirerek saflarımıza kattığı yeni üyeler için Danışmanım Maide yılmaz'a teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

 

Gelecek partisinden istifa ederek Partimize katılan  Eski Yüreğir il disiplin kurulu başkanı Mikail Çullu'ya ve partimize katılan Çogunluğu kadınlardan oluşan yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.