İyi Parti Adana Kadın Politikaları Başkanlığına eğitim semineri verildi.

GÜNDEM 08.06.2022 - 07:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1909+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana Kadın Politikaları Başkanlığına eğitim semineri verildi.

İyi Parti Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Eğitim Koordinatörü Doçent Dr. Sn.Servet Hali Adana'ya gelerek,İyi Parti kadin teşkilâtlarına yönelik olarak ilk eğitim toplantısını gerçekleştirdi.

Iyi parti Kadın Politikaları Başkanlığı Teşkilâtın güçlendirilmesi programının tanıtımı, Parti Kalkınma Projeleri ve propaganda araçları ile ilgili teşkilat içi eğitim yapmak üzere Adana ya gelen IYI Parti Kurucular kurulu üyesi ve Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Egitim Koordinatörü Doçent Dr. Servet Hali, Büyükşehir belediyesi Tiyatro salonunda IYI parti Adana il ve ilçe Kadın yöneticilerine konuştu. Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda gerçekleştirilen Egitim Toplantısında Doç. Dr. Servet Hali "Kadın Politikaları Başkanlığı teşkilatı güçlendirme programı tanıtımı, parti kalkınma projeleri ve propaganda araçları " konularına değindi. Il ve ilcelerden 150 kadar Kadın teşkilât mensubu kadın eğitime katıldı. Yapılan planlamaya göre İyi Parti Kadın Kollaraı Politikalaraı başkanlığı ilçeleri dolaşarak yerelde kadınların iletişim tekniklerine deginecekler. Yapılan Egitimin ardından b,ir açıklama yapan İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı Çigdem Akça; Dolu dolu geçen eğitim çalışmamız için bölge başkanımıza çok teşekkür ederiz. Kurucular kurulu üyesi ve Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Başkanı Doçent Dr. Servet Hali İl Başkanlığımıza ziyaret edip ardından Kadın Politikaları Başkanlığı Teşkilatın Güçlendirilmesi Programının tanıtımı, Parti Kalkınma Projeleri ve propaganda araçları ile ilgili teşkilat içi eğitim vermiştir. Bölge başkanımıza ve katılım sağlayarak emek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.
İyi Parti Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Eğitim Koordinatörü Doçent Dr. Sn.Servet Hali Adana'ya gelerek,İyi Parti kadin teşkilâtlarına yönelik olarak ilk eğitim toplantısını gerçekleştirdi.

Iyi parti Kadın Politikaları Başkanlığı Teşkilâtın güçlendirilmesi programının tanıtımı, Parti Kalkınma Projeleri ve propaganda araçları ile ilgili teşkilat içi eğitim yapmak üzere Adana ya gelen IYI Parti Kurucular kurulu üyesi ve Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Egitim Koordinatörü Doçent Dr. Servet Hali, Büyükşehir belediyesi Tiyatro salonunda IYI parti Adana il ve ilçe Kadın yöneticilerine konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda gerçekleştirilen Egitim Toplantısında Doç. Dr. Servet Hali "Kadın Politikaları Başkanlığı teşkilatı güçlendirme programı tanıtımı, parti kalkınma projeleri ve propaganda araçları " konularına değindi.
Il ve ilcelerden 150 kadar Kadın teşkilât mensubu kadın eğitime katıldı. Yapılan planlamaya göre İyi Parti Kadın Kollaraı Politikalaraı başkanlığı ilçeleri dolaşarak yerelde kadınların iletişim tekniklerine deginecekler. Yapılan Egitimin ardından b,ir açıklama yapan İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı Çigdem Akça;
Dolu dolu geçen eğitim çalışmamız için bölge başkanımıza çok teşekkür ederiz.
Kurucular kurulu üyesi ve Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Başkanı Doçent Dr. Servet Hali İl Başkanlığımıza ziyaret edip ardından Kadın Politikaları Başkanlığı Teşkilatın Güçlendirilmesi Programının tanıtımı, Parti Kalkınma Projeleri ve propaganda araçları ile ilgili teşkilat içi eğitim vermiştir. Bölge başkanımıza ve katılım sağlayarak emek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.