İYİ Parti Adana İlçe Başkanları toplantısı yapıldı

SİYASET 16.02.2021 - 09:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1879+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana İlçe Başkanları toplantısı yapıldı

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU başkanlığında, İyi Parti ilçe başkanları toplantısı yapıldı. Türkiye'de ve Özellikle Adana da güçlenen iyi parti çalışmalarına ara vermeden devam ederken   Başkan Boyvadaoğlu gündemi degerlendirmek için ilçe başkanlarıyla biraraya geldi. Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu,  İlçe yönetimlerinin tecrübeli kadrolardan oluştuğunu  kadın ve gençlerden kurulan kadrolarla dahada güçlendiğini belirterek , Adana İyi parti'yi seçimlerde bu kadroların iktidara taşıyacagını söyledi Başkan Boyvadaoğlu yaptığı açıklamada; İl Başkanlığı binamızda, İlçe başkanlarımızla bir araya gelerek Üye kayıtlarımızın arttırılması yönündeki çalışma planı, Mahalle temsilciliklerinin tamamlanması ve önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak seçmenlerin sandık bazında tespit edilip iletişime geçilmesi konusunu gündeme getirdik. Partimizin her an seçim olacakmış gibi hazır olması konusunda da atılması gereken adımları görüşerek istişarelerde bulunduk. Çalışmalarından dolayı tüm ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum dedi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU başkanlığında, İyi Parti ilçe başkanları toplantısı yapıldı.

Türkiye'de ve Özellikle Adana da güçlenen iyi parti çalışmalarına ara vermeden devam ederken   Başkan Boyvadaoğlu gündemi degerlendirmek için ilçe başkanlarıyla biraraya geldi.

Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu,  İlçe yönetimlerinin tecrübeli kadrolardan oluştuğunu  kadın ve gençlerden kurulan kadrolarla dahada güçlendiğini belirterek , Adana İyi parti'yi seçimlerde bu kadroların iktidara taşıyacagını söyledi

Başkan Boyvadaoğlu yaptığı açıklamada; İl Başkanlığı binamızda, İlçe başkanlarımızla bir araya gelerek Üye kayıtlarımızın arttırılması yönündeki çalışma planı, Mahalle temsilciliklerinin tamamlanması ve önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak seçmenlerin sandık bazında tespit edilip iletişime geçilmesi konusunu gündeme getirdik. Partimizin her an seçim olacakmış gibi hazır olması konusunda da atılması gereken adımları görüşerek istişarelerde bulunduk. Çalışmalarından dolayı tüm ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.