İYİ Parti Adana İl teşkilatlarından yardım seferberliği

GÜNDEM 25.04.2022 - 09:33, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1559+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana İl teşkilatlarından yardım seferberliği

‘’ İYİ’LER HER YERDE YARDIMA HAZIR’’ sloganıyla yardıma ihtıyacı olan kişileri dinlemeye ve onlara yardım etmeye devam ediyor.

İyi Parti İl Başkan Danışmanı, Eyüp Acar, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ile koordineli olarak, Adana’nın çeşitli mahallerinde bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı yardımı yaptıklarını söyledi.  Konuyla ilgili Açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu İyi Parti’nin çocukları sevindirdiği için gurur duyduklarını vurguladı, ''Çocuklarımıza her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Bu yardımlar herkese örnek olduğu gibi dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı da ortaya çıkarıyor. İl Başkan Danışmanım sayın Eyüp Acar İl Başkanlığıyla koordineli olarak İhtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı yardımında bulunmuştur.. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizler İyi Parti olarak sosyal sorumluluk kapsamında ihtiyaç sahiplerine elimizden gelen tüm desteği vermeyi sürdürüyoruz. Yardımlarımız il teşkilatları genelinde devam etmektedir. İhtiyaç sahibi kişilere destek veren herkese teşekkür ediyoruz'' diye konuştu. Çocukları sevindirmekten gurur duyduklarını vurgulayan Eyüp Acar,Ramazan ayındaki gıda paketi yardımlarımız, çocuklara ayakkabı desteği ile devam etti. Yardımlarımızın temini ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen,başta il Başkanımız Göktürk Boyvadaoğlu'na ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.
‘’ İYİ’LER HER YERDE YARDIMA HAZIR’’ sloganıyla yardıma ihtıyacı olan kişileri dinlemeye ve onlara yardım etmeye devam ediyor.

İyi Parti İl Başkan Danışmanı, Eyüp Acar, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ile koordineli olarak, Adana’nın çeşitli mahallerinde bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı yardımı yaptıklarını söyledi.

 Konuyla ilgili Açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu İyi Parti’nin çocukları sevindirdiği için gurur duyduklarını vurguladı,

''Çocuklarımıza her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Bu yardımlar herkese örnek olduğu gibi dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı da ortaya çıkarıyor. İl Başkan Danışmanım sayın Eyüp Acar İl Başkanlığıyla koordineli olarak İhtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı yardımında bulunmuştur.. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizler İyi Parti olarak sosyal sorumluluk kapsamında ihtiyaç sahiplerine elimizden gelen tüm desteği vermeyi sürdürüyoruz. Yardımlarımız il teşkilatları genelinde devam etmektedir. İhtiyaç sahibi kişilere destek veren herkese teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Çocukları sevindirmekten gurur duyduklarını vurgulayan Eyüp Acar,Ramazan ayındaki gıda paketi yardımlarımız, çocuklara ayakkabı desteği ile devam etti. Yardımlarımızın temini ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen,başta il Başkanımız Göktürk Boyvadaoğlu'na ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.