İyi Parti Adana il teşkilatı İlçe ziyaretlerine devam ediyor

SİYASET 24.02.2021 - 07:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1437+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana il teşkilatı İlçe ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Kurmaylarıyla birlikte, İlçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İyi Parti  Adana İl teşkilatı,İlçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe Başkanlıklarını ziyaret  eden Göktürk BOYVADAOĞLU ve yönetimi, Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe Başkanları Hüdaverdi AKÇAL, Kara KALALI, yöneticiler ve partililer tarafından karşılandı.  İlçe yönetimlerinin hazır bulunduğu ziyarette , İl Başkanı Boyvadaoğlu Yönetici ve partililere hitap etti. Tüm üyelerin birlik ve beraberlik içinde İyi Partinin iktidar mücadelesine odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Boyvadaoğlu,İlçe Başkanları Hüdaverdi AKÇAL, ve Kara KALALI'nın yaptıkları  çalışmalarını anlattığı toplantı sonrasının ardından, partililerin görüşlerini dinleyip, sorularını cevapladı. Toplantılar sonrası açıklama yapan, Başkan BOYVADAOĞLU, ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini ve tüm İyi parti teşkilatlarının sürekli halkın içinde olması gerektiğini  ifade ederken. Gittiğimiz heryerde aynı sorunlarla karşılaşıyoruz İnsanlarımız borç batağında, çiftçilerimiz emeğinin karşılığını alamıyor, esnaflar kepenk kapatıyor, emekliler geçinemiyor. Halkımızın sorunlarını dinlemek için yine yollardayız bu bağlamda; Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe Başkanlıklarımızı.İmamoğlu Meclis üyemiz veli Gök, İl Sekreterimiz Mehmet Hüseyin BAŞAĞALAR, Mali İşler Başkanımız Güray MENZİ ve İl Teşkilat Başkanımız Duran Hakan ŞAŞMAZ ile birlikte ziyaret ederek, İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlıklarımızın kurumsal kimlik kazanması yolunda atılması gereken adımlar ve izlenmesi gereken yolları konuştuk. Tufanbeyli İlçe Başkanlığımızda yaptıgımız ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğanında katıldığı  58  üyemiz  İYİ Ailemize katıldı,rozetlerini taktığımız yeni üyelerimize kendilerine hoş geldiniz diyor, Saimbeyli ilçe Başkanımız Sn.Hüdaverdi AKÇAL'a, Tufanbeyli İlçe Başkanımız Sn. Kara KARALI'ya ve Teşkilatlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına son verdi. Geceyi Tufanbeyli'de geçiren Başkan Boyvadaoğlu bugün İyi parti Feke İlçe başkanlığını ziyaret edecek.  
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Kurmaylarıyla birlikte, İlçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İyi Parti  Adana İl teşkilatı,İlçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe Başkanlıklarını ziyaret  eden Göktürk BOYVADAOĞLU ve yönetimi, Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe Başkanları Hüdaverdi AKÇAL, Kara KALALI, yöneticiler ve partililer tarafından karşılandı.

 İlçe yönetimlerinin hazır bulunduğu ziyarette , İl Başkanı Boyvadaoğlu Yönetici ve partililere hitap etti. Tüm üyelerin birlik ve beraberlik içinde İyi Partinin iktidar mücadelesine odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Boyvadaoğlu,İlçe Başkanları Hüdaverdi AKÇAL, ve Kara KALALI'nın yaptıkları  çalışmalarını anlattığı toplantı sonrasının ardından, partililerin görüşlerini dinleyip, sorularını cevapladı.

Toplantılar sonrası açıklama yapan, Başkan BOYVADAOĞLU, ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini ve tüm İyi parti teşkilatlarının sürekli halkın içinde olması gerektiğini  ifade ederken. Gittiğimiz heryerde aynı sorunlarla karşılaşıyoruz İnsanlarımız borç batağında, çiftçilerimiz emeğinin karşılığını alamıyor, esnaflar kepenk kapatıyor, emekliler geçinemiyor.

Halkımızın sorunlarını dinlemek için yine yollardayız bu bağlamda; Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe Başkanlıklarımızı.İmamoğlu Meclis üyemiz veli Gök, İl Sekreterimiz Mehmet Hüseyin BAŞAĞALAR, Mali İşler Başkanımız Güray MENZİ ve İl Teşkilat Başkanımız Duran Hakan ŞAŞMAZ ile birlikte ziyaret ederek, İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlıklarımızın kurumsal kimlik kazanması yolunda atılması gereken adımlar ve izlenmesi gereken yolları konuştuk.

Tufanbeyli İlçe Başkanlığımızda yaptıgımız ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğanında katıldığı  58  üyemiz  İYİ Ailemize katıldı,rozetlerini taktığımız yeni üyelerimize kendilerine hoş geldiniz diyor, Saimbeyli ilçe Başkanımız Sn.Hüdaverdi AKÇAL'a, Tufanbeyli İlçe Başkanımız Sn. Kara KARALI'ya ve Teşkilatlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına son verdi.

Geceyi Tufanbeyli'de geçiren Başkan Boyvadaoğlu bugün İyi parti Feke İlçe başkanlığını ziyaret edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.