İyi Parti Adana İl teşkilatı, Akşener'i tam kadro ziyaret etti.

SİYASET 13.02.2021 - 08:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1573+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl teşkilatı, Akşener'i tam kadro ziyaret etti.

İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU parti içi kaynaşmaya ve yoğun çalışmalara önderlik ediyor.

İYİ Parti Adana İl Başkan yardımcıları ve ilçe Başkanları, İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU önderliğinde, İYİ Parti Genel Merkezinde Genel Başkan  Meral AKŞENER ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER; Adana il teşkilatını bir arada görmekten ve başarılı çalışmalarından memnun olduğunu belirtti. AKŞENER Ayrıca; ‘’Adana İl Teşkilatının başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini, İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU nun parti içi kaynaşmaya ve yoğun çalışmalara önderlik etmesinin başarıyı getirdiğini söyledi.’’ Türkiye’nin sorunları ve pandemi sürecinin halkımız üzerinde yarattığı ekonomik sıkıntılarının konuşulup değerlendirildiği görüşmeden sonra Genel Başkan yardımcıları ile bir araya gelen il teşkilatı Türkiye ve Adana gündemi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.   İl teşkilatının Ankara ziyaretinde Adana Milletvekili Mehmet Metanet ÇULHAOĞLU da katıldı. Ziyaret sonrası İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU yaptığı açıklamada; Adana il teşkilatımız, sağlık sorunları olan 3 divan üyesi arkadaşımız hariç tüm teşkilat olarak Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Genel başkanımızın Adana’da yakaladığımız başarılı yükselişten memnuniyetini belirtmesi bizi daha da motive etti. Genel başkanımız bizlere pandemi şartlarının müsade ettiği ilk fırsatta Adana’ya gelerek hem teşkilat hem de Adanalılarla biraya gelmek istediğini belirtti, bizde Adana olarak kendisini heyecanla beklediğimizi kendilerine ilettik. Bu ziyaret sırasında teşkilatımıza gösterdiği samimi ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ederiz,diyerek sözlerine son verdi
İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU parti içi kaynaşmaya ve yoğun çalışmalara önderlik ediyor.

İYİ Parti Adana İl Başkan yardımcıları ve ilçe Başkanları, İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU önderliğinde, İYİ Parti Genel Merkezinde Genel Başkan  Meral AKŞENER ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER; Adana il teşkilatını bir arada görmekten ve başarılı
çalışmalarından memnun olduğunu belirtti.


AKŞENER Ayrıca; ‘’Adana İl Teşkilatının başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini, İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU nun parti içi kaynaşmaya ve yoğun çalışmalara önderlik etmesinin başarıyı getirdiğini söyledi.’’

Türkiye’nin sorunları ve pandemi sürecinin halkımız üzerinde yarattığı ekonomik sıkıntılarının konuşulup değerlendirildiği görüşmeden sonra Genel Başkan yardımcıları ile bir araya gelen il teşkilatı Türkiye ve Adana gündemi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

İl teşkilatının Ankara ziyaretinde Adana Milletvekili Mehmet Metanet ÇULHAOĞLU da katıldı.


Ziyaret sonrası İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU yaptığı açıklamada; Adana il teşkilatımız, sağlık sorunları olan 3 divan üyesi arkadaşımız hariç tüm teşkilat olarak Genel Başkanımızı ziyaret ettik.

Genel başkanımızın Adana’da yakaladığımız başarılı yükselişten memnuniyetini belirtmesi bizi daha da motive etti.


Genel başkanımız bizlere pandemi şartlarının müsade ettiği ilk fırsatta Adana’ya gelerek hem teşkilat hem de Adanalılarla biraya gelmek istediğini belirtti, bizde Adana olarak kendisini heyecanla beklediğimizi kendilerine ilettik.


Bu ziyaret sırasında teşkilatımıza gösterdiği samimi ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ederiz,diyerek sözlerine son verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.