İYİ Parti Adana İl Gençlik Politikaları başkanlığı çalışmalarına devam ediyor.

SİYASET 31.05.2022 - 17:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1873+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana İl Gençlik Politikaları başkanlığı çalışmalarına devam ediyor.

İYİ Parti Adana İl Gençlik Politikaları Başkanlığı yaptıgı etkinliklerle çalışmalarına devam ediyor. İyi Partililer ,Kozan'da Güneri köyü Şehit Ali Bulduk İlkokulunu ziyaret ederek yaptığı etkinliklerle çalışmalarına devam etti.

Kozan Güneri köyü Şehit Ali Bulduk İlkokulunu ziyaret eden Gençlik Politikaları başkanlığı burada bir dizi etkinlikler düzenledi. Okulda yapılan Etkinliklerde öğretmenler, öğrenciler ve veliler doyasıya eğlendi. Sınav stresi ve yorgunlukla geçen bir dönemin  ardından bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirmeyi özleyen öğrenciler ve velilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte Minik öğrenciler hünerlerini sergilediği anlarda da renkli anlar yaşandı.  Okulda eğitim gören öğrencilere hediye edilen kitap dağıtımından  sonra  öğrencilerin dilediğince eğlendiği etkinlik hakkında konuşan , İl Gençlik Politikaları Başkanı Aslıhan Kaya yaptığı açıklamada Hayırseverlerin desteğiyle yapılan iki derslik okula ziyaret ederek öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap hediye ettik. Ögretmenlerin ve hayırseverlerin yardımıyla yapılan okul duvarına  Bayrak ve Atatürk fotografı desteği vererek öğrencilerin kitap okuma sevinçlerine ortak oldukları için mutlu olduklarını söyleyerek Gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı  Şehit Ali Bulduk İlkokulu Okul Müdürüne, Öğretmenlere, Okul aile birliği başkanına ve velilere teşekkür etti. Kozan Güneri köyü Şehit Ali Bulduk ilk öğretim okulunu ziyaret ederek okulun eksiklerini gidererek yapılan etkinliğe; Adana İyi Parti  İl Gençlik Politikaları Başkanı Aslıhan Kaya, Kozan ilçe başkanı Veysel Sırkıntı, Adana il  gençlik politikaları başkan yardımcıları; Seda Aktı, İsmail Devran Duran, Şahan Atakay, Kozan Gençlik kolları  ilçe başkanı Çağrı Topçu, Kozan teşkilat başkanı Erkan Can Adana il  gençlik kolları üyeleri Öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
İYİ Parti Adana İl Gençlik Politikaları Başkanlığı yaptıgı etkinliklerle çalışmalarına devam ediyor. İyi Partililer ,Kozan'da Güneri köyü Şehit Ali Bulduk İlkokulunu ziyaret ederek yaptığı etkinliklerle çalışmalarına devam etti.

Kozan Güneri köyü Şehit Ali Bulduk İlkokulunu ziyaret eden Gençlik Politikaları başkanlığı burada bir dizi etkinlikler düzenledi. Okulda yapılan Etkinliklerde öğretmenler, öğrenciler ve veliler doyasıya eğlendi.

Sınav stresi ve yorgunlukla geçen bir dönemin  ardından bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirmeyi özleyen öğrenciler ve velilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte Minik öğrenciler hünerlerini sergilediği anlarda da renkli anlar yaşandı. 


Okulda eğitim gören öğrencilere hediye edilen kitap dağıtımından  sonra  öğrencilerin dilediğince eğlendiği etkinlik hakkında konuşan , İl Gençlik Politikaları Başkanı Aslıhan Kaya yaptığı açıklamada Hayırseverlerin desteğiyle yapılan iki derslik okula ziyaret ederek öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap hediye ettik.

Ögretmenlerin ve hayırseverlerin yardımıyla yapılan okul duvarına  Bayrak ve Atatürk fotografı desteği vererek öğrencilerin kitap okuma sevinçlerine ortak oldukları için mutlu olduklarını söyleyerek Gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı  Şehit Ali Bulduk İlkokulu Okul Müdürüne, Öğretmenlere, Okul aile birliği başkanına ve velilere teşekkür etti.

Kozan Güneri köyü Şehit Ali Bulduk ilk öğretim okulunu ziyaret ederek okulun eksiklerini gidererek yapılan etkinliğe; Adana İyi Parti  İl Gençlik Politikaları Başkanı Aslıhan Kaya, Kozan ilçe başkanı Veysel Sırkıntı, Adana il  gençlik politikaları başkan yardımcıları; Seda Aktı, İsmail Devran Duran, Şahan Atakay, Kozan Gençlik kolları  ilçe başkanı Çağrı Topçu, Kozan teşkilat başkanı Erkan Can Adana il  gençlik kolları üyeleri Öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.