İyi Parti Adana İl Başkanlığından Seçim sandığı güvenliği eğitimi verildi.

SİYASET 28.06.2022 - 08:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2578+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Başkanlığından Seçim sandığı güvenliği eğitimi verildi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu yoğun geçen haftalık programlarına hız kesmeden devam ediyor.

İyi Parti Adana İl Başkanlığından Sandık görevlilerine Seçim sandığı güvenliği eğitimi verildi. Hafta içerisinde Ankara'da yapılan İl Başkanları toplantısına katılan Başkan Boyvadaoğlu, Adana'ya döndükten sonra, Seyhan İlçesine baglı mahallelerde ''Sandık görevlileri Seçim sandığı güvenliği'' eğitimi verdi. Yaptığı açıklamada konuşan Boyvadaoğlu; Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in konuşmasında ; Biz o sandığı koruyacağız. Seçmenimiz rahat olsun” bu konuda tüm tedbirlerimizi alıyoruz, diyerek yaptığı  açıklamanın ardından, Bizlerde Adana'mızda sandıklara sahip çıkarak usulsüzlüğe müsaade etmeyeceğiz,sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız diyerek sandık güvenliği çalışmaları hakkında şunları söyledi; Seçim sandığı güvenliği eğitiminde Seyhan İlçemizde bulunan Sarıhuğlar , Küçük dikili , Büyükdikili, Kuyumcular , Karakuyu , Zeytinli, Gökçeler, Küçük Çıldırım, Büyük Çıldırım, Yolgeçen, Gölbaşı , Yenidam, Dörtağaç ve Sarıhamzalı Mahallelerini ziyaret ederek sandık görevlilerine sandık güvenliği egitimi verdik ve kontrollerini sagladık. Sandık görevlilerine Sandığı iyi koruyup, başından ayrılmayacaklarını ve tutanağı teslim alıp görevlerini yerine getireceklerini söyleyerek, Sandık açıldığında çıkan oyların sonucunun, emniyetinin, güvenliğinin, sandık başındaki kişilere emanet olduğunu hatırlattık .  Tüm temsilcilerimizin  görevlerinin bilincinde olduğunu gördük. Teşkilatlarımızla birlikte bu konuda özverili ve çok büyük çalışmalar yapıyoruz seçmenimiz rahat olsun, ilerleyen zamanlarda ''Sandık görevlileri Seçim sandığı güvenliği eğitimi'' tüm mahallelerimizde devam edecektir. Seçim sandığı güvenliği eğitiminde hazır bulunan Mahalle temsilcilerimize ve Sandık görevlilerimize,katkılarından dolayı emeği geçen herkese ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı mahalle muhtarlarına  teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını bitirdi.
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu yoğun geçen haftalık programlarına hız kesmeden devam ediyor.

İyi Parti Adana İl Başkanlığından Sandık görevlilerine Seçim sandığı güvenliği eğitimi verildi.

Hafta içerisinde Ankara'da yapılan İl Başkanları toplantısına katılan Başkan Boyvadaoğlu, Adana'ya döndükten sonra, Seyhan İlçesine baglı mahallelerde ''Sandık görevlileri Seçim sandığı güvenliği'' eğitimi verdi.

Yaptığı açıklamada konuşan Boyvadaoğlu; Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in konuşmasında ; Biz o sandığı koruyacağız. Seçmenimiz rahat olsun” bu konuda tüm tedbirlerimizi alıyoruz, diyerek yaptığı  açıklamanın ardından, Bizlerde Adana'mızda sandıklara sahip çıkarak usulsüzlüğe müsaade etmeyeceğiz,sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız diyerek sandık güvenliği çalışmaları hakkında şunları söyledi;

Seçim sandığı güvenliği eğitiminde Seyhan İlçemizde bulunan Sarıhuğlar , Küçük dikili , Büyükdikili, Kuyumcular , Karakuyu , Zeytinli, Gökçeler, Küçük Çıldırım, Büyük Çıldırım, Yolgeçen, Gölbaşı , Yenidam, Dörtağaç ve Sarıhamzalı Mahallelerini ziyaret ederek sandık görevlilerine sandık güvenliği egitimi verdik ve kontrollerini sagladık.

Sandık görevlilerine Sandığı iyi koruyup, başından ayrılmayacaklarını ve tutanağı teslim alıp görevlerini yerine getireceklerini söyleyerek, Sandık açıldığında çıkan oyların sonucunun, emniyetinin, güvenliğinin, sandık başındaki kişilere emanet olduğunu hatırlattık . 

Tüm temsilcilerimizin  görevlerinin bilincinde olduğunu gördük. Teşkilatlarımızla birlikte bu konuda özverili ve çok büyük çalışmalar yapıyoruz seçmenimiz rahat olsun, ilerleyen zamanlarda ''Sandık görevlileri Seçim sandığı güvenliği eğitimi'' tüm mahallelerimizde devam edecektir.

Seçim sandığı güvenliği eğitiminde hazır bulunan Mahalle temsilcilerimize ve Sandık görevlilerimize,katkılarından dolayı emeği geçen herkese ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı mahalle muhtarlarına  teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.