akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi Parti Adana İl Başkanlığı'na Ziyaretler devam ediyor.

SİYASET 28.01.2022 - 11:30, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2053+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Başkanlığı'na Ziyaretler devam ediyor.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'na Ziyaretler hız kesmiyor.

Türkiye’deki ve Adana'daki gelişmeleri, sorumluluğunun farkında olarak takip eden  Hemen her sektörden insanı İl binasında misafir eden,her geçen gün de üye sayısını artıran Adana İl Başkanlığı'nı son olarak,Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay ziyaret etti. İyi Parti Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, yapılan görüşmede Adana ekonomisine katkı sağlamak için hız kesmeden gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti. Kemal AKAY ve Belediye Başkan Yardımcıları, Adana Milletvekili  Metanet ÇULHAOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Teşkilatları ve parti üyelerinin katıldıgı ziyeret karşılıklı sohbetlerle devam etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu,  İl Başkanlığımızı ziyarete gelen Seyhan İttifak Belediye Başkanımız Sn. Akif Kemal AKAY ve Belediye Başkan Yardımcılarını, Adana Milletvekilimiz Sn. Metanet ÇULHAOĞLU, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Teşkilatımızla birlikte misafir ettik.Adana’mızın gelişimine katkı sunmak ve şehrimize katma değer sağlamak için yapılan projelerimizi anlattık,Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Dedi
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'na Ziyaretler hız kesmiyor.

Türkiye’deki ve Adana'daki gelişmeleri, sorumluluğunun farkında olarak takip eden  Hemen her sektörden insanı İl binasında misafir eden,her geçen gün de üye sayısını artıran Adana İl Başkanlığı'nı son olarak,Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay ziyaret etti.


İyi Parti Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, yapılan görüşmede Adana ekonomisine katkı sağlamak için hız kesmeden gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti.
Kemal AKAY ve Belediye Başkan Yardımcıları, Adana Milletvekili  Metanet ÇULHAOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Teşkilatları ve parti üyelerinin katıldıgı ziyeret karşılıklı sohbetlerle devam etti.


Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu,  İl Başkanlığımızı ziyarete gelen Seyhan İttifak Belediye Başkanımız Sn. Akif Kemal AKAY ve Belediye Başkan Yardımcılarını, Adana Milletvekilimiz Sn. Metanet ÇULHAOĞLU, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Teşkilatımızla birlikte misafir ettik.Adana’mızın gelişimine katkı sunmak ve şehrimize katma değer sağlamak için yapılan projelerimizi anlattık,Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.