akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi Parti Adana il başkanlığı milletvekillerini ağırladı

SİYASET 06.06.2022 - 07:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1085+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana il başkanlığı milletvekillerini ağırladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in davetiyle partiye geri döndükten sonra İlk ziyaretini İyi Parti Adana il başkanlığına yaptı.

İYİ Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk ve Metanet Çulhaoğlubir dizi temaslarda bulunmak için Adana'ya geldiler.  Adana İl başkanlığını ziyaret eden milletvekilleri burada partililerle buluştu. İyi Parti Adana İl başkanı Göktürk Boyvadaoglu yaptıgı açıklamada "Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde İYİ parti olarak birlik, beraberliğimiz, çalışmamız ve dik duruşumuz tüm Türkiye'ye örnek teşkil etmektedir. İYİ parti tüm Türkiye'nin umududur.  Tüm vatandaşlarımızı İYİ parti çatısı altına bekliyoruz" ziyaretleri için Vekillerimize teşekkür ediyorum  dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in davetiyle partiye geri döndükten sonra İlk ziyaretini İyi Parti Adana il başkanlığına yaptı.

İYİ Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk ve Metanet Çulhaoğlubir dizi temaslarda bulunmak için Adana'ya geldiler.

 Adana İl başkanlığını ziyaret eden milletvekilleri burada partililerle buluştu.

İyi Parti Adana İl başkanı Göktürk Boyvadaoglu yaptıgı açıklamada "Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde İYİ parti olarak birlik, beraberliğimiz, çalışmamız ve dik duruşumuz tüm Türkiye'ye örnek teşkil etmektedir.

İYİ parti tüm Türkiye'nin umududur.  Tüm vatandaşlarımızı İYİ parti çatısı altına bekliyoruz" ziyaretleri için Vekillerimize teşekkür ediyorum  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.