akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı Mart ayı ‘İlçe Başkanları Toplantısı’ gerçekleştirdi.

SİYASET 01.03.2021 - 21:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1808+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı Mart ayı ‘İlçe Başkanları Toplantısı’ gerçekleştirdi.

  İYİ Parti Adana İl Başkanlığı parti binasında, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu başkanlığında  Mart ayı ‘İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirdi.   Yapılan toplantıya, İl sekreteri Mehmet Başağlar, İl Teşkilat Başkanı Duran Hakan Şaşmaz ve İlçe Başkanları katıldı. Yapılan toplantıda; ilçelerin çalışma takvimi, yol haritası ve yeni üye çalışmaları konuları ele alındı.   İlçe başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür eden Başkan BOYVADAOĞLU Bizim partimizde makam ve mevkiinin hiç bir önemi yoktur. Genel Başkanımızdan, mahalle başkanımıza kadar her kademe aynı görev sorumluğunu taşımaktadır. Ben bugüne kadar partimize katkıda ve hizmette bulunan tüm kardeşlerime en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.   ​Genel Başkanımız, sayın Meral Akşener'in talimatlarıyla Millet bizi çağırıyor kapsamında İl ve ilçelerimizde üye kayıt çalışmaları yapılmaktadır.    Adana teşkilatları olarak bizlerde bu süreçte yeni üyeler yaparak, hedeflediğimiz sayıya hızla yaklaşıyoruz. Teşkilatlarımız üye kayıt çalışmalarını azimle, kararlılıkla ve gayretle sürdürmeye devam etmektedir.   Bu çalışmalarda görev alan arkadaşlarımızın enerjisi ve heyecanıyla birlikte partimizi daha güçlü bir hale getireceklerine bütün kalbimle inanıyorum.     Bu kapsamda ''Çalışmalarımızda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.    
 
İYİ Parti Adana İl Başkanlığı parti binasında, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu başkanlığında  Mart ayı ‘İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirdi.
 

Yapılan toplantıya, İl sekreteri Mehmet Başağlar, İl Teşkilat Başkanı Duran Hakan Şaşmaz ve İlçe Başkanları katıldı. Yapılan toplantıda; ilçelerin çalışma takvimi, yol haritası ve yeni üye çalışmaları konuları ele alındı.

 
İlçe başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür eden Başkan BOYVADAOĞLU Bizim partimizde makam ve mevkiinin hiç bir önemi yoktur. Genel Başkanımızdan, mahalle başkanımıza kadar her kademe aynı görev sorumluğunu taşımaktadır. Ben bugüne kadar partimize katkıda ve hizmette bulunan tüm kardeşlerime en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.
 
​Genel Başkanımız, sayın Meral Akşener'in talimatlarıyla Millet bizi çağırıyor kapsamında İl ve ilçelerimizde üye kayıt çalışmaları yapılmaktadır.
 
 Adana teşkilatları olarak bizlerde bu süreçte yeni üyeler yaparak, hedeflediğimiz sayıya hızla yaklaşıyoruz. Teşkilatlarımız üye kayıt çalışmalarını azimle, kararlılıkla ve gayretle sürdürmeye devam etmektedir.
 
Bu çalışmalarda görev alan arkadaşlarımızın enerjisi ve heyecanıyla birlikte partimizi daha güçlü bir hale getireceklerine bütün kalbimle inanıyorum.
 
 
Bu kapsamda ''Çalışmalarımızda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.