İyi Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu'ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı

SİYASET 03.12.2020 - 09:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1634+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu'ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı yayımladı.   Göktürk Boyvadaoğlu;“3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık olunması gereken özel günlerimizden biridir.. Herkesin bunun bilincinde olması ve daima empati yapması önem büyük arz etmektedir. Ülkemizde, engellilerimiz için birçok çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Devletimizin üstün çabalarıyla, olmak üzere pek çok alanda engellilerimizin sorunlarına çözüm üretilmekte ve yaşam kalitelerinin artırılması için her türlü tedbir alınmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşam içindeki entegrasyonunu ve refah seviyelerini en üst düzeye çıkarmak hepimizin asli görevleri arasındadır. biz de İyi Part olarak, engelli vatandaşlarımızın hak ettikleri yaşama sahip olmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir yaşam sürmesi için çalışan İyi Parti olarak ; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum, dedi. Üye olmak için fotografın üzerine tıklayabilirsiniz
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı yayımladı.
 

Göktürk Boyvadaoğlu;“3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık olunması gereken özel günlerimizden biridir.. Herkesin bunun bilincinde olması ve daima empati yapması önem büyük arz etmektedir.

Ülkemizde, engellilerimiz için birçok çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Devletimizin üstün çabalarıyla, olmak üzere pek çok alanda engellilerimizin sorunlarına çözüm üretilmekte ve yaşam kalitelerinin artırılması için her türlü tedbir alınmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşam içindeki entegrasyonunu ve refah seviyelerini en üst düzeye çıkarmak hepimizin asli görevleri arasındadır. biz de İyi Part olarak, engelli vatandaşlarımızın hak ettikleri yaşama sahip olmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir yaşam sürmesi için çalışan İyi Parti olarak ; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum, dedi.

Üye olmak için fotografın üzerine tıklayabilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.