İyi Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu Özel Çocuklarla bir araya geldi

YAŞAM 18.05.2022 - 06:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2673+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu Özel Çocuklarla bir araya geldi

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Adana'daki Engelli birey ve ailelerinin sorunlarını biliyoruz iktidar sürecinde çözüm üreteceğiz.

Evliya Çelebi MTAL Uygulama Otelinde  düzenlenen Ünsal Karasu Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi ve Adana Şehir Spor kulübünün Down Sendromlu ve Otizimlilere su altı etkinliğinde başarılı çocuklara Birinci Seviye Balık Adam Sertifika etkinliğine katılan İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu toplumda farkındalık oluşturmanın önemine değinerek, Adana'mızda yaşayan Özel gereksinimli vatandaşların sosyal hayata aktif katılımlarını sağlayacak projeleri önemsediklerini söylerken "Onlara gerekli desteği vermek, onların da hakları olduğunu bilerek yaşamak hepimizin sorumlulukları arasındadır. İnsanlar birbirlerinden farklı olabilir, fakat eşit haklara sahiptir. Engelli bireyleri yapamadıklarıyla değil, yapabildikleriyle ve bizlere benzeyen yanlarıyla görmek gerekir. Onları soyutlayıp ötekileştirmek yerine bütünüyle aramızda oldukları bir hayat sunalım. Onlara engel değil destek olalım. Hayatlarına bir ışık da biz yakalım" dedi. Özel gereksinimi olan vatandaşların aktif olarak, sosyal, kültürel, sanat ve spor alanlarındaki faaliyetlere katılımlarının sağlanmasının önemine deginen Başkan Boyvadaoğlu Ünsal Karasu Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi ve Adana Şehir Spor kulübünün Down Sendromlu ve Otizimlilere su altı etkinliğinde başarılı çocuklara Birinci Seviye Balık Adam Sertifika etkinliğine İl Yöneticileri ve Meclis üyeleriyle katılım sağladık. Başarılı olan çocuklara sertifikalarını takdim etmekten mutluluk duydum.   Katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim,dedi.
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Adana'daki Engelli birey ve ailelerinin sorunlarını biliyoruz iktidar sürecinde çözüm üreteceğiz.

Evliya Çelebi MTAL Uygulama Otelinde  düzenlenen Ünsal Karasu Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi ve Adana Şehir Spor kulübünün Down Sendromlu ve Otizimlilere su altı etkinliğinde başarılı çocuklara Birinci Seviye Balık Adam Sertifika etkinliğine katılan İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu toplumda farkındalık oluşturmanın önemine değinerek, Adana'mızda yaşayan Özel gereksinimli vatandaşların sosyal hayata aktif katılımlarını sağlayacak projeleri önemsediklerini söylerken "Onlara gerekli desteği vermek, onların da hakları olduğunu bilerek yaşamak hepimizin sorumlulukları arasındadır.

İnsanlar birbirlerinden farklı olabilir, fakat eşit haklara sahiptir. Engelli bireyleri yapamadıklarıyla değil, yapabildikleriyle ve bizlere benzeyen yanlarıyla görmek gerekir. Onları soyutlayıp ötekileştirmek yerine bütünüyle aramızda oldukları bir hayat sunalım. Onlara engel değil destek olalım. Hayatlarına bir ışık da biz yakalım" dedi.

Özel gereksinimi olan vatandaşların aktif olarak, sosyal, kültürel, sanat ve spor alanlarındaki faaliyetlere katılımlarının sağlanmasının önemine deginen Başkan Boyvadaoğlu Ünsal Karasu Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi ve Adana Şehir Spor kulübünün Down Sendromlu ve Otizimlilere su altı etkinliğinde başarılı çocuklara Birinci Seviye Balık Adam Sertifika etkinliğine İl Yöneticileri ve Meclis üyeleriyle katılım sağladık. Başarılı olan çocuklara sertifikalarını takdim etmekten mutluluk duydum.

 

Katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim,dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.