İYİ parti Adana İl başkanı BOYVADAOĞLU'nun yeni yıl mesajı

SİYASET 31.12.2021 - 08:21, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2430+ kez okundu.
 

İYİ parti Adana İl başkanı BOYVADAOĞLU'nun yeni yıl mesajı

Ülkemizin ve Adana’mızın her alanda kalkınması, Üreten, ürettiğine değer katan,ve kalkınmasına katkı sağlamayı amaç eden bir çabanın içinde olmamız gerekiyor.

İyti Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoglu, yeni yıl mesajında ; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve liderliğini yaptığı Partimizin amacı, tüm vatandaşlarımızın güvenliğini ve refahını temin gayesini taşımaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde kadınların ölmediği,İnsanları yataga aç girmediği bir Ülke  için ugraş verdiklerini , Adana’da   sorumluluk içinde çalıştıklarını ifade etti.  Pandeminin yoğun olarak yaşandığı 2021 yılının  geride kaldığını, 2022 yılının geçmiş yıllardan daha sağlıklı ve bereketli geçmesini; yeni yılın  Ülkemize daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk, daha fazla başarı getireceğine inandığını söyledi. İYİ  Ailemiz olarak, Cumhuriyet ilkelerinden vazgeçmeden, Birlik, Beraberlik,Barış ve kardeşlik gibi önemli değerler için mücadeleye  devam edeceğimiz bir yıl olacaktır. Bu düşüncelerle, 2022 yılının tüm insanlığa,ülkemize ve Adana’mıza, sağlık,mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, partililerimizin  yöneticilerimizin ve  Adana'lıların yeni yılını kutluyorum." dedi.    
Ülkemizin ve Adana’mızın her alanda kalkınması, Üreten, ürettiğine değer katan,ve kalkınmasına katkı sağlamayı amaç eden bir çabanın içinde olmamız gerekiyor.

İyti Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoglu, yeni yıl mesajında ; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve liderliğini yaptığı Partimizin amacı, tüm vatandaşlarımızın güvenliğini ve refahını temin gayesini taşımaktadır.

Birlik ve beraberlik içerisinde kadınların ölmediği,İnsanları yataga aç girmediği bir Ülke  için ugraş verdiklerini , Adana’da   sorumluluk içinde çalıştıklarını ifade etti.

 Pandeminin yoğun olarak yaşandığı 2021 yılının  geride kaldığını, 2022 yılının geçmiş yıllardan daha sağlıklı ve bereketli geçmesini; yeni yılın  Ülkemize daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk, daha fazla başarı getireceğine inandığını söyledi.

İYİ  Ailemiz olarak, Cumhuriyet ilkelerinden vazgeçmeden, Birlik, Beraberlik,Barış ve kardeşlik gibi önemli değerler için mücadeleye  devam edeceğimiz bir yıl olacaktır.

Bu düşüncelerle, 2022 yılının tüm insanlığa,ülkemize ve Adana’mıza, sağlık,mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, partililerimizin  yöneticilerimizin ve  Adana'lıların yeni yılını kutluyorum." dedi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.