İYİ PARTİ ADANA'DA SEÇİME HAZIRIZ DEDİ

SİYASET 15.01.2022 - 22:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1321+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ ADANA'DA SEÇİME HAZIRIZ DEDİ

İYİ parti Adana il teşkilatı sandık görevlisi eğitimlerine Çukurova ilçesinden başladı.

İyi parti yaklaşan seçimler için sahalarda çalışmalara gece gündüz demeden devam ederken sandık görevlisi eğitimlerine hafta sonlarını da çalışmalarına ekleyerek devam ediyor. Eğitim çalıştaylarının birincisini Çukurova ilçe teşkilatı ile Çukurova belediyesi Orhan Kemal tiyatro salonunda gerçekleştirdi. Çalıştaya Adana milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu,İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,il ve ilçe başkan yardımcıları,belediye meclis üyeleri ,sandık görevlileri ve parti üyeleri katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Konuşmada ilk söz Alan Seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı Necip Ermez " Adana'da da sandık görevlilerinin tamama yakınının hazır olduğunu söyleyerek, sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımıza eğitim vermeye başladık ve  sandık görevlilerimizin eğitiminin alt yapısını  tamamlayarak görsel ve pratik eğitim vermeye başladıklarınısöyledi. Seçim işlerinden sorumlu Başkandan sonra kürsüye İYİ parti Adana il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu geldi. Boyvadaoğlu yaptığı konuşmada" İyi partinin Türk siyasi tarihinde yeni bir sayfa açtığını ,Genel Başkan Sn. Meral Akşener'in "Biz buraya koltuk değil ayakkabı eskitmeye geldik" sözlerini hatırlattıktan sonra parti kurulduğu günden bu yana hemen hemen tüm illeri ve yüzlerce ilçeyi dolaşan,daima halkın arasında olan Genel Başkanımızın izinden gidiyoruz" diyerek sözlerine devam eden Baikan Boyvadaoğlu " Üye sayısında Adana'nın verilen hedefleri aştığını ve İYİ partinin çok yeni bir parti olmasına rağmen Türkiye genelinde 500 bin üye sayısını aşarak 3.sıraya oturduğunu,söyleyerek,milletimizin bu teveccühünü karşılıksız bırakmayarak çalışmaya devam ediyoruz. Partimizi iktidar genel başkanımızı Başbakan yapacağız" diyerek sözlerine son verdi. Çalıştayda son konuşmacı olarak söz alan İYİ parti Adana milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu yaptığı konuşmada " İYİ parti milletvekilleri olarak Ankara'da gerek TBMM gerekse Genel Merkezde çok mücadele verdiklerini,genel merkez teşkilatının,Tüm Türkiye'ye dağılarak halkın arasına karıştı. Halkın dertlerini dinliyoruz,ülkenin durumu gerçekten sıkıntılı, bu yüzden seçime iyi hazırlanmalıyız ve sandıklarımıza sonuna kadar sahip çıkmalıyız"diyerek "Sandık güvenliği herkes için önemlidir bu güvenliği sağlamanın yolu bilinçli iyi yetişmiş sandık görevlilerinden geçer."dedi. İyi Parti çukurova ilçe başkanı İlker Akça'da yaptıgı konuşmada Sandık görevlileri eğitiminin İlk olarak çukurova ilçesinde yapıldığını,bundan dolayı sevinçli oldugunu söyleyerek İl İlçe Teşkilatlarını ilçelerinde ağırladıkları için tüm katılımcılara teşekkür etti.
İYİ parti Adana il teşkilatı sandık görevlisi eğitimlerine Çukurova ilçesinden başladı.

İyi parti yaklaşan seçimler için sahalarda çalışmalara gece gündüz demeden devam ederken sandık görevlisi eğitimlerine hafta sonlarını da çalışmalarına ekleyerek devam ediyor. Eğitim çalıştaylarının birincisini Çukurova ilçe teşkilatı ile Çukurova belediyesi Orhan Kemal tiyatro salonunda gerçekleştirdi. Çalıştaya Adana milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu,İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,il ve ilçe başkan yardımcıları,belediye meclis üyeleri ,sandık görevlileri ve parti üyeleri katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Konuşmada ilk söz Alan Seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı Necip Ermez " Adana'da da sandık görevlilerinin tamama yakınının hazır olduğunu söyleyerek, sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımıza eğitim vermeye başladık ve  sandık görevlilerimizin eğitiminin alt yapısını  tamamlayarak görsel ve pratik eğitim vermeye başladıklarınısöyledi.

Seçim işlerinden sorumlu Başkandan sonra kürsüye İYİ parti Adana il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu geldi. Boyvadaoğlu yaptığı konuşmada" İyi partinin Türk siyasi tarihinde yeni bir sayfa açtığını ,Genel Başkan Sn. Meral Akşener'in "Biz buraya koltuk değil ayakkabı eskitmeye geldik" sözlerini hatırlattıktan sonra parti kurulduğu günden bu yana hemen hemen tüm illeri ve yüzlerce ilçeyi dolaşan,daima halkın arasında olan Genel Başkanımızın izinden gidiyoruz" diyerek sözlerine devam eden Baikan Boyvadaoğlu " Üye sayısında Adana'nın verilen hedefleri aştığını ve İYİ partinin çok yeni bir parti olmasına rağmen Türkiye genelinde 500 bin üye sayısını aşarak 3.sıraya oturduğunu,söyleyerek,milletimizin bu teveccühünü karşılıksız bırakmayarak çalışmaya devam ediyoruz. Partimizi iktidar genel başkanımızı Başbakan yapacağız" diyerek sözlerine son verdi.

Çalıştayda son konuşmacı olarak söz alan İYİ parti Adana milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu yaptığı konuşmada " İYİ parti milletvekilleri olarak Ankara'da gerek TBMM gerekse Genel Merkezde çok mücadele verdiklerini,genel merkez teşkilatının,Tüm Türkiye'ye dağılarak halkın arasına karıştı. Halkın dertlerini dinliyoruz,ülkenin durumu gerçekten sıkıntılı, bu yüzden seçime iyi hazırlanmalıyız ve sandıklarımıza sonuna kadar sahip çıkmalıyız"diyerek "Sandık güvenliği herkes için önemlidir bu güvenliği sağlamanın yolu bilinçli iyi yetişmiş sandık görevlilerinden geçer."dedi.

İyi Parti çukurova ilçe başkanı İlker Akça'da yaptıgı konuşmada Sandık görevlileri eğitiminin İlk olarak çukurova ilçesinde yapıldığını,bundan dolayı sevinçli oldugunu söyleyerek İl İlçe Teşkilatlarını ilçelerinde ağırladıkları için tüm katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.