İYİ PARTİ ADANA'DA HER YERDE

SİYASET 28.03.2022 - 13:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2446+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ ADANA'DA HER YERDE

Bu yıl onuncusu düzenlenen portakal çiçeği festivali renkli görüntülere sahne olurken İYİ partililer kurduğu standlarda Adana'lılara geleceğe dair programlarını anlatmaya devam ettiler. Toplumun her kesiminden Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği festivalde İYİ parti standları renkli sohbetlere sahne oldu. Adanalıların işsizlik,ekonomik sıkıntı,pahalılık gibi birçok konuda dertlerini anlatmak için İYİ parti standlarına akın etmesi dikkatlerden kaçmadı. Konuşmalarda en çok kullanılan cümlelerinin "Umudumuz Meral Akşener,umudumuz İYİ parti" cümleleri İYİ parti standlarında sevinçle karşılandı. İYİ parti Adana il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu yaptığı açıklamada; "Adananamızın Uluslararası bir üne kavuşmuş festival etkinliğinde bizim olmamamız düşünülemezdi. Partimiz büyük zorluklarla,çok emek vererek kurulmuş ve hakettiği yere adım adım yürüyen bir partidir. Biz Türkiye'nin devasa sorunlarını çözmek için yola çıktık ve yolumuza kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Adana'da çalmadık kapı ,ayak basmadık yer bırakmayacağız, Adana'lılara partimizi , projelerimizi anlatmak için buradayız. Adanalıların ilgisinden de görüyoruz ki İYİ parti halkımızın kalbindeki yerini almış. Bu da bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Türkiye ve Adanamız için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Adana'nın gelişmesi,ilerlemesi ve hakettiği imkanlara kavuşabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz"dedi. Boyvadaoğlu "Türkiye'nin umudu ve geleceği Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener önderliğindeki İYİ partidir bundan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek sözlerine son verdi

Bu yıl onuncusu düzenlenen portakal çiçeği festivali renkli görüntülere sahne olurken İYİ partililer kurduğu standlarda Adana'lılara geleceğe dair programlarını anlatmaya devam ettiler. Toplumun her kesiminden Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği festivalde İYİ parti standları renkli sohbetlere sahne oldu. Adanalıların işsizlik,ekonomik sıkıntı,pahalılık gibi birçok konuda dertlerini anlatmak için İYİ parti standlarına akın etmesi dikkatlerden kaçmadı. Konuşmalarda en çok kullanılan cümlelerinin "Umudumuz Meral Akşener,umudumuz İYİ parti" cümleleri İYİ parti standlarında sevinçle karşılandı.
İYİ parti Adana il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu yaptığı açıklamada;
"Adananamızın Uluslararası bir üne kavuşmuş festival etkinliğinde bizim olmamamız düşünülemezdi. Partimiz büyük zorluklarla,çok emek vererek kurulmuş ve hakettiği yere adım adım yürüyen bir partidir. Biz Türkiye'nin devasa sorunlarını çözmek için yola çıktık ve yolumuza kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Adana'da çalmadık kapı ,ayak basmadık yer bırakmayacağız, Adana'lılara partimizi , projelerimizi anlatmak için buradayız.
Adanalıların ilgisinden de görüyoruz ki İYİ parti halkımızın kalbindeki yerini almış. Bu da bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Türkiye ve Adanamız için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Adana'nın gelişmesi,ilerlemesi ve hakettiği imkanlara kavuşabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz"dedi.
Boyvadaoğlu "Türkiye'nin umudu ve geleceği Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener önderliğindeki İYİ partidir bundan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek sözlerine son verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.