İyi Parti Adana'da her geçen gün büyüyor.

SİYASET 30.12.2021 - 23:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2303+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana'da her geçen gün büyüyor.

İyi parti İl başkan danışmanı, Eyüp Acar ,İyi parti İl Başkan Danışmanı,Maide Yılmaz,İyi Parti İl Basın ve Medayadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ,Levent Kaya,İyi Parti Yüreğir İlçe danışmanı ,Feti Ahmet Dogaç,İyi parti için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

İyi parti İl başkan danışmanı Eyüp Acar ,İyi parti İl Başkan Danışmanı Maide Yılmaz,İyi Parti İl Basın ve Medayadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Kaya,İyi Parti Yüreğir İlçe danışmanı Feti Ahmet Dogaç,İyi parti için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Adana ve yüreğirde Partilerini birinci parti yapmak için gece gündüz hastalık sağlık demeden tüm güçleriyle çalışan yüzyüze görüştükleri insanları partilerine hiç bir vaat vermeden üye yapan, Parti Danışmanları ve Başkan yardımcıları takdire şayan bir çalışma örneği sergiliyorlar. Hiç kimseye verilmiş sözümüz yok amacız partimizi iktidara taşımak diyen yüreğir sevdalıları bugünde Partilerine Emekli Emniyet Müdürü ve çogu Adana'nın tanınmış esnaflarından 50 yakın üye yaparak İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'na teslim ettiler. Partimize gösterilen ilgi iktidara yürüdüğümüzün göstergesidir.Bunu çogunluğu bayanlardan oluşan ve partimizi çığ gibi büyüten üyelerimize hoş geldiniz diyor, çalışmalarımızın her geçen gün çogalan üye kayıtlarıyla karşılığını alarak partimizi Adana ve yüreğirde birinci parti yapacagımızı yineliyoruz.
İyi parti İl başkan danışmanı, Eyüp Acar ,İyi parti İl Başkan Danışmanı,Maide Yılmaz,İyi Parti İl Basın ve Medayadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ,Levent Kaya,İyi Parti Yüreğir İlçe danışmanı ,Feti Ahmet Dogaç,İyi parti için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

İyi parti İl başkan danışmanı Eyüp Acar ,İyi parti İl Başkan Danışmanı Maide Yılmaz,İyi Parti İl Basın ve Medayadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Kaya,İyi Parti Yüreğir İlçe danışmanı Feti Ahmet Dogaç,İyi parti için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.


Adana ve yüreğirde Partilerini birinci parti yapmak için gece gündüz hastalık sağlık demeden tüm güçleriyle çalışan yüzyüze görüştükleri insanları partilerine hiç bir vaat vermeden üye yapan, Parti Danışmanları ve Başkan yardımcıları takdire şayan bir çalışma örneği sergiliyorlar.


Hiç kimseye verilmiş sözümüz yok amacız partimizi iktidara taşımak diyen yüreğir sevdalıları bugünde Partilerine Emekli Emniyet Müdürü ve çogu Adana'nın tanınmış esnaflarından 50 yakın üye yaparak İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'na teslim ettiler.


Partimize gösterilen ilgi iktidara yürüdüğümüzün göstergesidir.Bunu çogunluğu bayanlardan oluşan ve partimizi çığ gibi büyüten üyelerimize hoş geldiniz diyor, çalışmalarımızın her geçen gün çogalan üye kayıtlarıyla karşılığını alarak partimizi Adana ve yüreğirde birinci parti yapacagımızı yineliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.