İyi Parti Adana'da Corona virüs'e savaş açtı.

GÜNDEM 26.11.2020 - 10:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2282+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana'da Corona virüs'e savaş açtı.

Hemen hergün Adana sokaklarında gezerken gördüğümüz İyi Parti İl teşkilatını bu kezde vatandaşlara mandalina dagıtırken görüntüledik.  Yapılan çalışmayla ilgili bilgisini aldıgımız,İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU; İYİ Parti Adana İl Başkanlığı olarak İl Başkan Yardımcım Sn. Mustafa KÖKENLER ve İstişare Kurulu Üyem Sn. Zafer HİÇYAKMAZER' in organize ettiği, İl ve İlçe Yöneticilerimizin katıldığı ''COVİD-19 (CORONA VİRÜS) la mücadelede C Vitaminin Önemi'' adlı etkinliğimizde,Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' in selamıyla vatandaşlarımıza Mandalina dağıtımında bulunduk. Halkımızın; Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' e olan coşkulu sevgisi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Emeği Geçen tüm Teşkilatıma Teşekkür ediyorum,diyerek memnuniyetini dile getirdi.    İYİ Parti il Başkan yardımcısı Mustafa KÖKENLER ve İstişare Kurulu Üyesi Zafer HİÇYAKMAZER'de konuşmalarında, Yapılan Bu Etkinlik, Merkez ilçelerde, Çeşitli Mahallelerde, Hava Şartlarının Elverdiği Günlerde Tekrarlanacaktır. İYİ Parti olarak ekonomiye destek vermek için üreticinin, ''COVİD-19 (CORONA VİRÜS) hastalığını bir an önce yenmek için C vitamin desteği saglamak için Mandalina dağıtımı yaparak, Vatandaşların yanında olduklarını belirttiler. Üye olmak için fotoğrafın üzerine tıklayın    

Hemen hergün Adana sokaklarında gezerken gördüğümüz İyi Parti İl teşkilatını bu kezde vatandaşlara mandalina dagıtırken görüntüledik. 

Yapılan çalışmayla ilgili bilgisini aldıgımız,İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU;

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı olarak İl Başkan Yardımcım Sn. Mustafa KÖKENLER ve İstişare Kurulu Üyem Sn. Zafer HİÇYAKMAZER' in organize ettiği, İl ve İlçe Yöneticilerimizin katıldığı ''COVİD-19 (CORONA VİRÜS) la mücadelede C Vitaminin Önemi'' adlı etkinliğimizde,Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' in selamıyla vatandaşlarımıza Mandalina dağıtımında bulunduk. Halkımızın; Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' e olan coşkulu sevgisi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Emeği Geçen tüm Teşkilatıma Teşekkür ediyorum,diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

 İYİ Parti il Başkan yardımcısı Mustafa KÖKENLER ve İstişare Kurulu Üyesi Zafer HİÇYAKMAZER'de konuşmalarında,

Yapılan Bu Etkinlik, Merkez ilçelerde, Çeşitli Mahallelerde, Hava Şartlarının Elverdiği Günlerde Tekrarlanacaktır. İYİ Parti olarak ekonomiye destek vermek için üreticinin, ''COVİD-19 (CORONA VİRÜS) hastalığını bir an önce yenmek için C vitamin desteği saglamak için Mandalina dağıtımı yaparak, Vatandaşların yanında olduklarını belirttiler.

Üye olmak için fotoğrafın üzerine tıklayın

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.