İyi Parti Adana'da Aylık Olağan toplantı yapıldı.

SİYASET 11.09.2021 - 08:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2127+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana'da Aylık Olağan toplantı yapıldı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu hastalık sürecini atlatır atlatmaz görevinin başına döndü.

İlk iş olarak Parti Binasında Aylık Divan ve Yönetim kurul toplantısını yapan Başkan Boyvadaoğlu hastalığı sürecinde telefonla arayarak geçmiş olsun temennisinde bulunan herkese teşekkür etti.   Hastalığım sırasında telefon açarak geçmiş olsun dileklerini bizzat ileten; Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener başta olmak üzere, partili partisiz arayan tüm sevenlerime teşekkür ediyorum,diyen Başkan Boyvadaoğlu; İl Divan ve Yönetim Kurulu aylık olağan toplantımızı gerçekleştirdik, İYİ Parti Adana İl Başkanlığı olarak önümüzdeki yoğun süreçte, çalışmalarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. İl Divan ve İl Yönetim Kurulu üyelerimize, Milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum. diyerek sözlerini noktaladı.  
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu hastalık sürecini atlatır atlatmaz görevinin başına döndü.

İlk iş olarak Parti Binasında Aylık Divan ve Yönetim kurul toplantısını yapan Başkan Boyvadaoğlu hastalığı sürecinde telefonla arayarak geçmiş olsun temennisinde bulunan herkese teşekkür etti.

 

Hastalığım sırasında telefon açarak geçmiş olsun dileklerini bizzat ileten; Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener başta olmak üzere, partili partisiz arayan tüm sevenlerime teşekkür ediyorum,diyen Başkan Boyvadaoğlu;

İl Divan ve Yönetim Kurulu aylık olağan toplantımızı gerçekleştirdik, İYİ Parti Adana İl Başkanlığı olarak önümüzdeki yoğun süreçte, çalışmalarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. İl Divan ve İl Yönetim Kurulu üyelerimize, Milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum. diyerek sözlerini noktaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.