akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İYİ'lerin gündemi Yüreğir.

SİYASET 21.11.2020 - 22:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1926+ kez okundu.
 

İYİ'lerin gündemi Yüreğir.

  İYİ'lerin gündemi  Yüreğir'deki Parti çalışmaları ve İyi partinin yüreğirdeki son durumu hakkında görüş alışverişiydi.   İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU,  Yüreğir İlçe Başkanı Enis AKYÜREK, Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Zeynep ÇELİK ve Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Duran Hakan ŞAŞMAZ ile birlikte,son günlerde Adana ve Yüreğirde İyi Partinin başarı grafiğinin yükselmesi için çaba gösterip ,başarılı çalışmalara imza atan, İYİ Parti Adana İl Başkan danışmanı Eyüp Acar'ı işyerinde ziyaret ederek, gündemle ilgili görüşmelerde bulundular. İl Başkan Danışmanım Eyüp Acar'ın yaptıgı çalışma tarafımızdan begeniyle izlenmektedir. Kendisinin yaptığı çalışmaları yakinen takip etmekteyim. İşyerine ugrayıp yaptıgı çalışmalar hakkında bilgi alırken gündemi değerlendirdik, diyen Boyvadaoğlu; Bir ay gibi kısa bir sürede İYİ ailemize 200 den fazla üye kazandıran İl Başkan Danışmanım Sn. Eyüp ACAR'ı ; Yüreğir İlçe Başkanımız Sn. Enis AKYÜREK, Yüreğir Belediye Meclis Üyelerimiz Sn. Zeynep ÇELİK, Sn. Duran Hakan ŞAŞMAZ ile birlikte ziyaret ettik. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum,diyerek sözlerini noktaladı. Yüreğir İlçe Başkanı Enis AKYÜREK, gündemle ilgili güzel bir sohbet oldu. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'e sözümüz var. Seçimlerde Adana'da İyi Parti birinci olacak dedi.        

 

İYİ'lerin gündemi  Yüreğir'deki Parti çalışmaları ve İyi partinin yüreğirdeki son durumu hakkında görüş alışverişiydi.

 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU,  Yüreğir İlçe Başkanı Enis AKYÜREK, Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Zeynep ÇELİK ve Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Duran Hakan ŞAŞMAZ ile birlikte,son günlerde Adana ve Yüreğirde İyi Partinin başarı grafiğinin yükselmesi için çaba gösterip ,başarılı çalışmalara imza atan, İYİ Parti Adana İl Başkan danışmanı Eyüp Acar'ı işyerinde ziyaret ederek, gündemle ilgili görüşmelerde bulundular.

İl Başkan Danışmanım Eyüp Acar'ın yaptıgı çalışma tarafımızdan begeniyle izlenmektedir. Kendisinin yaptığı çalışmaları yakinen takip etmekteyim. İşyerine ugrayıp yaptıgı çalışmalar hakkında bilgi alırken gündemi değerlendirdik, diyen Boyvadaoğlu;

Bir ay gibi kısa bir sürede İYİ ailemize 200 den fazla üye kazandıran İl Başkan Danışmanım Sn. Eyüp ACAR'ı ; Yüreğir İlçe Başkanımız Sn. Enis AKYÜREK, Yüreğir Belediye Meclis Üyelerimiz Sn. Zeynep ÇELİK, Sn. Duran Hakan ŞAŞMAZ ile birlikte ziyaret ettik. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum,diyerek sözlerini noktaladı.

Yüreğir İlçe Başkanı Enis AKYÜREK, gündemle ilgili güzel bir sohbet oldu. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'e sözümüz var. Seçimlerde Adana'da İyi Parti birinci olacak dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.