İYİ’LER HER YERDE

SİYASET 10.04.2022 - 21:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1673+ kez okundu.
 

İYİ’LER HER YERDE

İYİ Parti Adana İl teşkilatı ‘’ HER YERDE’’

İYİ Parti Adana İl teşkilatı ‘’ İYİ’LER HER YERDE’’ sloganıyla Adana’lıları dinlemeye ve parti projelerini anlatmaya devam ediyor. Son olarak Adana’nın Yumurtalık ilçesini ziyaret eden İl Başkanı ve İl teşkilatı, Yumurtalık ilçe başkanı Kenan Deniz ve ilçe yöneticileri ile birlikte yumurtalık mahalle ve köylerini ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan İl başkanları çalıştayından döndükyen sonra Adana İl teşkilatıyla birlikte iftar yemeğinde buluşan Boyvadaoğlu, yemek sonrası teşkilata yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayağının tozuyla hemen ilçe gezilerine başlayan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Yumurtalığa bağlı 16 köy ve mahallede inceleme ve bilgilendirme toplantılarında bulundu. Zaman zaman renkli görüntülere sahne olan geziye Yumurtalık halkının ‘’Umut İYİ’lerde’’ ve ‘’ Başbakan Meral Akşener’’ sloganları damga vurdu.   Gezi sonrası basına açıklamalarda bulunan İYİ Parti Adana İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu; Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in talimatları dogrultusunda çalmadık kapı,gezmedik mahalle,gitmediğimiz sokak derdini dinlemediğimiz vatandaş bırakmayacağız.  Biz tüm Teşkilatlarımızla birlikte, halkımızın yanında olmaya onların dertlerini dinlemeye çözüm önerilerimizi anlatmaya gayret gösteriyoruz. Çiftçiden,köylüden,esnaftan,sanayiciden,hayvancılık yapan vatandaşlarımızdan,tüm üreticilerimizden,Ziraat odalarımızdan ve STK’lardan sorun ve verileri toplayarak Genel Merkezimizle paylaşıyoruz. Çözüm önerilerimizi iletiyor partimizin konularla ilgili çözüm projeleri üretmesine destek olmaya çalışıyoruz. Suni gündemlerin içerisine çekilerek zaman kaybına ülkemizin tahammülü ve zamanı yoktur. Biz Dikkatimizi Türkiye’nin sorunlarına nasıl çözümler üreteceğimiz konusu üzerine toplamış durumdayız. Üretmenin değerinin bilincindeyiz.Bür ülkenin yüksek refah düzeyinin üretimden geçtiğini çok İYİ biliyoruz’’ dedi. Türkiye’nin bir an önce  kendi kendine yetebilen ve hatta ihracat yapabilen bir ülke konumuna gelmesinin İYİ parti iktidarina nasip olacağını ve bunun hayal olmadığını’’ belirten Boyvadaoğlu.’’ Kimse umutsuzluğa kapılmasın İYİ parti iktidarında herşey İYİ olacak’’ diyerek sözlerine son verdi.
İYİ Parti Adana İl teşkilatı ‘’ HER YERDE’’
İYİ Parti Adana İl teşkilatı ‘’ İYİ’LER HER YERDE’’ sloganıyla Adana’lıları dinlemeye ve parti projelerini anlatmaya devam ediyor.
Son olarak Adana’nın Yumurtalık ilçesini ziyaret eden İl Başkanı ve İl teşkilatı, Yumurtalık ilçe başkanı Kenan Deniz ve ilçe yöneticileri ile birlikte yumurtalık mahalle ve köylerini ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan İl başkanları çalıştayından döndükyen sonra Adana İl teşkilatıyla birlikte iftar yemeğinde buluşan Boyvadaoğlu, yemek sonrası teşkilata yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayağının tozuyla hemen ilçe gezilerine başlayan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Yumurtalığa bağlı 16 köy ve mahallede inceleme ve bilgilendirme toplantılarında bulundu. Zaman zaman renkli görüntülere sahne olan geziye Yumurtalık halkının ‘’Umut İYİ’lerde’’ ve ‘’ Başbakan Meral Akşener’’ sloganları damga vurdu.
 
Gezi sonrası basına açıklamalarda bulunan İYİ Parti Adana İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu; Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in talimatları dogrultusunda çalmadık kapı,gezmedik mahalle,gitmediğimiz sokak derdini dinlemediğimiz vatandaş bırakmayacağız. 
Biz tüm Teşkilatlarımızla birlikte, halkımızın yanında olmaya onların dertlerini dinlemeye çözüm önerilerimizi anlatmaya gayret gösteriyoruz. Çiftçiden,köylüden,esnaftan,sanayiciden,hayvancılık yapan vatandaşlarımızdan,tüm üreticilerimizden,Ziraat odalarımızdan ve STK’lardan sorun ve verileri toplayarak Genel Merkezimizle paylaşıyoruz. Çözüm önerilerimizi iletiyor partimizin konularla ilgili çözüm projeleri üretmesine destek olmaya çalışıyoruz. Suni gündemlerin içerisine çekilerek zaman kaybına ülkemizin tahammülü ve zamanı yoktur.
Biz Dikkatimizi Türkiye’nin sorunlarına nasıl çözümler üreteceğimiz konusu üzerine toplamış durumdayız. Üretmenin değerinin bilincindeyiz.Bür ülkenin yüksek refah düzeyinin üretimden geçtiğini çok İYİ biliyoruz’’ dedi. Türkiye’nin bir an önce  kendi kendine yetebilen ve hatta ihracat yapabilen bir ülke konumuna gelmesinin İYİ parti iktidarina nasip olacağını ve bunun hayal olmadığını’’ belirten Boyvadaoğlu.’’ Kimse umutsuzluğa kapılmasın İYİ parti iktidarında herşey İYİ olacak’’ diyerek sözlerine son verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.