İyi Kadınlara Destek Hergün Artıyor

SİYASET 22.08.2022 - 06:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1768+ kez okundu.
 

İyi Kadınlara Destek Hergün Artıyor

Iyi Kadınlar Seyhan Ilçesi Mıdık mahallesinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Seyhan Ilçesi Mıdık mahallesinde geçmiş olsun ziyaretine giden il başkan yardımcısı Çiğdem Akça ve başkan yardımcısı Rengin Yücel,   ziyaret sonrasında Mıdık mahallesindeki kadınlar ile sohbet edip, sorunlarını dinlediler.  Misafir olduğumuz evlerde, yaylada, tarlada, sokakta, yani gittiğimiz her yerde İyi Parti  iktidarında yapılacak olan icraatları anlatıyoruz diyen Başkan Akça  " Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener mahallelerdeki kadınlar tarafından çok seviliyor. Pahalılıktan bıkkın, elektrik ve su faturalarından yılmış kadınlar. Hele çiçek ekilmiş mangal çok manidardı. Et alamayıp tavukla yapılan mangallarda hayal olmuş. Adanalılar için mangal keyfi özeldir. Her hafta sonu mangal yakar tüm aile bir araya gelip, büyük bir keyifle evinin bahcesinde  mangal yakardı. Uzun süredir et alamayan evlerde, tavukla bu anane devam ettiriliyordu. Evin babası mangal yakmaktan o kadar umut kesmiş ki mangalı saksı olarak kullanmaya karar vermiş. Bırakın et almayı, ekmek almakta bile zorlandıklarını söyledi kadınlar. Altlı üstlü oturan aileler birlikte yemek yiyor. Evlenirken en az 3 çocuk yapalım diyen aileler, ilk bebeklerinin bile ihtiyaçlarını karşılıya  madıklarını söylediler. Yüzlerce Atanamayan Ögretmenler gibi,misafir oldugumuz evde bulunan Atanamayan öğretmen kızımızın hayal kırıklığı bizide çok üzdü. Rüzgâr Gülü projemizi ve kadınlara destek programlarımızı anlattık " dedi.
Iyi Kadınlar Seyhan Ilçesi Mıdık mahallesinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Seyhan Ilçesi Mıdık mahallesinde geçmiş olsun ziyaretine giden il başkan yardımcısı Çiğdem Akça ve başkan yardımcısı Rengin Yücel,   ziyaret sonrasında Mıdık mahallesindeki kadınlar ile sohbet edip, sorunlarını dinlediler.

 Misafir olduğumuz evlerde, yaylada, tarlada, sokakta, yani gittiğimiz her yerde İyi Parti  iktidarında yapılacak olan icraatları anlatıyoruz diyen Başkan Akça  " Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener mahallelerdeki kadınlar tarafından çok seviliyor. Pahalılıktan bıkkın, elektrik ve su faturalarından yılmış kadınlar. Hele çiçek ekilmiş mangal çok manidardı. Et alamayıp tavukla yapılan mangallarda hayal olmuş. Adanalılar için mangal keyfi özeldir. Her hafta sonu mangal yakar tüm aile bir araya gelip, büyük bir keyifle evinin bahcesinde  mangal yakardı. Uzun süredir et alamayan evlerde, tavukla bu anane devam ettiriliyordu. Evin babası mangal yakmaktan o kadar umut kesmiş ki mangalı saksı olarak kullanmaya karar vermiş. Bırakın et almayı, ekmek almakta bile zorlandıklarını söyledi kadınlar. Altlı üstlü oturan aileler birlikte yemek yiyor. Evlenirken en az 3 çocuk yapalım diyen aileler, ilk bebeklerinin bile ihtiyaçlarını karşılıya  madıklarını söylediler.

Yüzlerce Atanamayan Ögretmenler gibi,misafir oldugumuz evde bulunan Atanamayan öğretmen kızımızın hayal kırıklığı bizide çok üzdü. Rüzgâr Gülü projemizi ve kadınlara destek programlarımızı anlattık " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.