akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi kadınlar ziyaretlere devam ediyor

SİYASET 02.08.2022 - 06:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1165+ kez okundu.
 

İyi kadınlar ziyaretlere devam ediyor

Adana'da yaz sıcağına aldırmayan İyi Partili kadınlar mahalle ve sokak gezilerine ara vermeden devam ederken bu kez durakları CHP Kadın Kolları il Başkanı Oya Tekin ve yardımcıları oldu

İyi Parti Adana Kadın Politikalarından Sorumlu il Başkan yardımcısı Çiğdem Akça, il Komisyon Başkanları ve  başkan yardımcıları ile birlikte Milletittifakı ve 6' lı Masa ortağı olan partilerin kadın yöneticilerini istişare amaçlı  ziyarete başladılar. Başkan Akça;"Başta Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener olmak üzere genel merkez ve tüm taşra teşkilatlarımız ile sürekli halkın içindeyiz. Genel Başkanımızın dediği gibi; vatandaşı yeniden siyasetin öznesi, siyaseti de slogan yarışından, millete hizmet yarışına çevirme anlayışımızı gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz.  Kadın cinayetleri davalarını takip ediyor, şiddet, ihmal ve istismar olaylarında mağdur ve ailesi ile bir araya gelerek yardımcı oluyoruz. Saha çalışmalarında derin yokluk ve yoksulluk durumlarıyla karşılaşıyor, kendi imkanlarimizla çözüm üretmeye çalışıyoruz." dedi. CHP Kadın Kolları il Başkanı Oya Tekin ve yardımcılarını  CHP İl Başkanlığında ziyaret eden Çiğdem Akça'ya  komisyon başkanları Rengin Yücel, Nezihe Kurluk, Gönül Tolan, Ülkü Çelebi ve baskan yardımcısı Leyla Sizgen eşlik etti.. İyi Partili kadınların yaptığı Ziyaretten çok memnun olduklarını belirten  Başkan Oya Tekin, " CHP olarak aynı doğrultuda kadın cinayetleri ve şiddetle mücadele ettiklerini, bu mücadelelerinin süreceğini " söyledi.
Adana'da yaz sıcağına aldırmayan İyi Partili kadınlar mahalle ve sokak gezilerine ara vermeden devam ederken bu kez durakları CHP Kadın Kolları il Başkanı Oya Tekin ve yardımcıları oldu

İyi Parti Adana Kadın Politikalarından Sorumlu il Başkan yardımcısı Çiğdem Akça, il Komisyon Başkanları ve  başkan yardımcıları ile birlikte Milletittifakı ve 6' lı Masa ortağı olan partilerin kadın yöneticilerini istişare amaçlı  ziyarete başladılar.

Başkan Akça;"Başta Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener olmak üzere genel merkez ve tüm taşra teşkilatlarımız ile sürekli halkın içindeyiz. Genel Başkanımızın dediği gibi; vatandaşı yeniden siyasetin öznesi, siyaseti de slogan yarışından, millete hizmet yarışına çevirme anlayışımızı gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz.  Kadın cinayetleri davalarını takip ediyor, şiddet, ihmal ve istismar olaylarında mağdur ve ailesi ile bir araya gelerek yardımcı oluyoruz. Saha çalışmalarında derin yokluk ve yoksulluk durumlarıyla karşılaşıyor, kendi imkanlarimizla çözüm üretmeye çalışıyoruz." dedi.

CHP Kadın Kolları il Başkanı Oya Tekin ve yardımcılarını  CHP İl Başkanlığında ziyaret eden Çiğdem Akça'ya  komisyon başkanları Rengin Yücel, Nezihe Kurluk, Gönül Tolan, Ülkü Çelebi ve baskan yardımcısı Leyla Sizgen eşlik etti..

İyi Partili kadınların yaptığı Ziyaretten çok memnun olduklarını belirten  Başkan Oya Tekin, " CHP olarak aynı doğrultuda kadın cinayetleri ve şiddetle mücadele ettiklerini, bu mücadelelerinin süreceğini " söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.