İyi kadınlar Anneler gününü kutladı.

SİYASET 09.05.2022 - 22:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1793+ kez okundu.
 

İyi kadınlar Anneler gününü kutladı.

İyi kadınlar Anneler gününde Şehit anneleri başta olmak üzere Adana'lı kadınların anneler gününü kutladı.

İYİ Parti Adana Adana Kadın Politikaları Başkanlığı  İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu başkanlığında toplanarak,  Adana Kadın Politikaları Başkanlığı olarak düzenlenen  IYI Kadınların " Anneler Günü " kutlaması, başkan yardımcıları ve  il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu nun ı karanfiller dağıttığı il başkanlığında yapılan etkinliklerle başladı.  IYI Kadınları bu anlamlı kutlamada il yöneticileri il başkan yardımcıları ve partililer yalnız bırakmadı. İl Başkanlığında yapılan etkinliğin ardından İYİ kadınlar  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanlığını ziyaret ederek şehit Annelerinin  anneler gününü kutladılar. Şehit ve gazi annelerinin anneler günün kutlayan Kadın Politikaları başkanı ve başkan yardımcıları ,Adana Milletvekili  Metanet Çulhaoglu, il başkanı  Göktürk Boyvadaoglu ve il teşkilâtı ile merkez parkta karanfil dağıtarak Orada bulunan kadınların anneler gününü kutladı. Yapılan etkinliklerin ardından İyi kadınlar adına açıklama yapan  Kadın Politikaları başkanı Çigdem Akça ''Annelerimizin bizi en mükemmel şekilde yetiştirme çabaları olmasaydı bu dünya asla harika bir yer olmazdı.Gözyaşı döktüğümüzde, neşeli olduğumuzda ya da korktuğumuzda, yanımızda her zaman annemiz vardı.Her zaman orada olarak bizi korudu, kolladı, esirgedi.Bu vesile ile başta şehit Anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in  Anneler Gününü kutluyorum, her günü mutlu sağlıklı ve sevinç dolu yaşamalarını temenni ediyorum” dedi.
İyi kadınlar Anneler gününde Şehit anneleri başta olmak üzere Adana'lı kadınların anneler gününü kutladı.

İYİ Parti Adana Adana Kadın Politikaları Başkanlığı  İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu başkanlığında toplanarak,  Adana Kadın Politikaları Başkanlığı olarak düzenlenen  IYI Kadınların " Anneler Günü " kutlaması, başkan yardımcıları ve  il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu nun ı karanfiller dağıttığı il başkanlığında yapılan etkinliklerle başladı.

 IYI Kadınları bu anlamlı kutlamada il yöneticileri il başkan yardımcıları ve partililer yalnız bırakmadı. İl Başkanlığında yapılan etkinliğin ardından İYİ kadınlar  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanlığını ziyaret ederek şehit Annelerinin  anneler gününü kutladılar.

Şehit ve gazi annelerinin anneler günün kutlayan Kadın Politikaları başkanı ve başkan yardımcıları ,Adana Milletvekili  Metanet Çulhaoglu, il başkanı  Göktürk Boyvadaoglu ve il teşkilâtı ile merkez parkta karanfil dağıtarak Orada bulunan kadınların anneler gününü kutladı.

Yapılan etkinliklerin ardından İyi kadınlar adına açıklama yapan  Kadın Politikaları başkanı Çigdem Akça ''Annelerimizin bizi en mükemmel şekilde yetiştirme çabaları olmasaydı bu dünya asla harika bir yer olmazdı.Gözyaşı döktüğümüzde, neşeli olduğumuzda ya da korktuğumuzda, yanımızda her zaman annemiz vardı.Her zaman orada olarak bizi korudu, kolladı, esirgedi.Bu vesile ile başta şehit Anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in  Anneler Gününü kutluyorum, her günü mutlu sağlıklı ve sevinç dolu yaşamalarını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.