İYİ KADINLAR AKARCALI' DA KADINLARLA KONUŞTU

SİYASET 01.08.2022 - 06:01, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1262+ kez okundu.
 

İYİ KADINLAR AKARCALI' DA KADINLARLA KONUŞTU

Adana Kadın Politikalarından Sorumlu Il Başkan Yardımcısı Çiğdem Akça sağlıktan eğitime, istihdamdan yerel ekonomiye, yoksulluktan gelir eşitsizliğine kadar, Türkiye’nin en can alıcı sorunlarına parmak basan çok yönlü bir kalkınma projesi olarak tasarlanan rüzgar gülü projesini anlattı.

Adana Kadın Politikalarından Sorumlu Il Başkan Yardımcısı  Çiğdem Akça ve Komisyon Başkanları, ilçe ve köylerde çalışmalara devam ediyorlar.   Komisyon başkanı Ülkü Çelebi nin öncülüğünde, Komisyon Başkanları Nezihe Kurluk ve Gönül Tolan' ın desteğiyle hane hane gezmeye devam ediyorlar. İlçeleri ve Köyleri  adım adım dolaşan Adana Kadın Politikalarından Sorumlu Il Başkan Yardımcısı  Çiğdem Akça ve kadın Kolları  üyeleri son olarak  Akarcalı (Köyü) mahallesinde kadınları ziyaret etti.Kadınlar ve  vatandaşlarla sohbet eden heyet, vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar aldılar. Akarcalı mahallesi sakinleri mahallenin birçok sorunundan bahsederken En önemli ihtiyaçlardan birisinin  okulun mahalleye uzak olması ve taşımanın olmaması, okul yolunda bulunan kanal ve trafik yogunlunun  çocuklar için tehlike arzettiğini anlatırken Hayat pahalılığından bahsederek günlük  ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını söyleyeyip  İyi Partiye Ve Meral Akşener'e güveniyoruz, kurtarın bizi bu zorluklardan” diye konuştular. Adana Kadın Politikalarından Sorumlu Il Başkan Yardımcısı  Çiğdem Akça son olarak  Kadınları sandığa davet ederek kadınlar bizlere umut  veriyor, iktidarın degismesi sizin elinizde diyoruz diyerek Tüm Kadınları Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e destek vermek üzere sandıga davet ediyoruz dedi.  
Adana Kadın Politikalarından Sorumlu Il Başkan Yardımcısı Çiğdem Akça sağlıktan eğitime, istihdamdan yerel ekonomiye, yoksulluktan gelir eşitsizliğine kadar, Türkiye’nin en can alıcı sorunlarına parmak basan çok yönlü bir kalkınma projesi olarak tasarlanan rüzgar gülü projesini anlattı.

Adana Kadın Politikalarından Sorumlu Il Başkan Yardımcısı  Çiğdem Akça ve Komisyon Başkanları, ilçe ve köylerde çalışmalara devam ediyorlar.   Komisyon başkanı Ülkü Çelebi nin öncülüğünde, Komisyon Başkanları Nezihe Kurluk ve Gönül Tolan' ın desteğiyle hane hane gezmeye devam ediyorlar.

İlçeleri ve Köyleri  adım adım dolaşan Adana Kadın Politikalarından Sorumlu Il Başkan Yardımcısı  Çiğdem Akça ve kadın Kolları  üyeleri son olarak  Akarcalı (Köyü) mahallesinde kadınları ziyaret etti.Kadınlar ve  vatandaşlarla sohbet eden heyet, vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar aldılar.

Akarcalı mahallesi sakinleri mahallenin birçok sorunundan bahsederken En önemli ihtiyaçlardan birisinin  okulun mahalleye uzak olması ve taşımanın olmaması, okul yolunda bulunan kanal ve trafik yogunlunun  çocuklar için tehlike arzettiğini anlatırken Hayat pahalılığından bahsederek günlük  ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını söyleyeyip  İyi Partiye Ve Meral Akşener'e güveniyoruz, kurtarın bizi bu zorluklardan” diye konuştular.

Adana Kadın Politikalarından Sorumlu Il Başkan Yardımcısı  Çiğdem Akça son olarak  Kadınları sandığa davet ederek kadınlar bizlere umut  veriyor, iktidarın degismesi sizin elinizde diyoruz diyerek Tüm Kadınları Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e destek vermek üzere sandıga davet ediyoruz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.