akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İstanbul Marketing Awards’tan Tekzen’e İki Gold Ödül

DİĞER 17.12.2020 - 08:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2191+ kez okundu.
 

İstanbul Marketing Awards’tan Tekzen’e İki Gold Ödül

    İstanbul Marketing Awards’tan Tekzen’e İki Gold Ödül Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, ikinci kez düzenlenen İstanbul Marketing Awards’te Sosyal Medya Kampanyası ve İnovatif Mecra kategorilerinde Gold Ödüllerinin sahibi oldu.   Türk iş dünyasındaki kurumların ve markaların, pazarlama süreçlerini dikkate alarak düzenlenen pazarlama ödülleri İstanbul Marketing Awards 2020’nin bu yıl ikincisi hibrit olarak gerçekleştirilen ödül töreniyle gerçekleştirildi. Çalışmalar ticari satış başarısı, yaratıcılık, tasarım ve inovatif yönlerinin pazarlama süreci içinde kuruma, markaya ve sektöre katkı başarısı kriterleriyle değerlendirildi.   Tekzen’in Creasoup iş birliğiyle hayata geçirdiği “Gri Koli Bandı İle Sanat Eserine Dönüşen Muz” projesi, “Sosyal Medya Kampanyası ve İnovatif Mecra kategorilerinde Gold Ödülleri’nin sahibi oldu.   Ses getiren “Gri Koli Bandı İle Sanat Eserine Dönüşen Muz” kampanyası; Mixx Awards, Social Media Awards ve Felis Ödülleri ardından İstanbul Marketing Awards’tan da ödül alma başarısı yakaladı.
 
 

İstanbul Marketing Awards’tan Tekzen’e İki Gold Ödül

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, ikinci kez düzenlenen İstanbul Marketing Awards’te Sosyal Medya Kampanyası ve İnovatif Mecra kategorilerinde Gold Ödüllerinin sahibi oldu.

 

Türk iş dünyasındaki kurumların ve markaların, pazarlama süreçlerini dikkate alarak düzenlenen pazarlama ödülleri İstanbul Marketing Awards 2020’nin bu yıl ikincisi hibrit olarak gerçekleştirilen ödül töreniyle gerçekleştirildi. Çalışmalar ticari satış başarısı, yaratıcılık, tasarım ve inovatif yönlerinin pazarlama süreci içinde kuruma, markaya ve sektöre katkı başarısı kriterleriyle değerlendirildi.

 

Tekzen’in Creasoup iş birliğiyle hayata geçirdiği “Gri Koli Bandı İle Sanat Eserine Dönüşen Muz” projesi, “Sosyal Medya Kampanyası ve İnovatif Mecra kategorilerinde Gold Ödülleri’nin sahibi oldu.

 

Ses getiren “Gri Koli Bandı İle Sanat Eserine Dönüşen Muz” kampanyası; Mixx Awards, Social Media Awards ve Felis Ödülleri ardından İstanbul Marketing Awards’tan da ödül alma başarısı yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.