İnce Bel Yarışı !

YAŞAM 23.08.2022 - 06:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1560+ kez okundu.
 

İnce Bel Yarışı !

Dilek Kaya bel ölçüsünü 48 cm indirerek 1. Sıraya yerleşirken dünya da ise 2. Sıraya yükseldi.

Dünya'nın en ince belli kadını olarak 'Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdıran Cathie Jung’ın beli korsesiz 21 inch, korseli ise 15 inch yani 38 santimetre olarak resmî kayıtlara geçmiştir.  Türkiye’de ise Dilek Kaya bel ölçüsünü 48 cm indirerek 1. Sıraya yerleşirken dünya da ise 2. Sıraya yükseldi.  Belini inceltmek için korse kullanan Dilek Kaya “ bu formda kalabilmek için uyurken korseyi çıkartmıyorum ve sadece günde 1 öğün besleniyorum “ dedi.
Dilek Kaya bel ölçüsünü 48 cm indirerek 1. Sıraya yerleşirken dünya da ise 2. Sıraya yükseldi.

Dünya'nın en ince belli kadını olarak 'Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdıran Cathie Jung’ın beli korsesiz 21 inch, korseli ise 15 inch yani 38 santimetre olarak resmî kayıtlara geçmiştir. 

Türkiye’de ise Dilek Kaya bel ölçüsünü 48 cm indirerek 1. Sıraya yerleşirken dünya da ise 2. Sıraya yükseldi. 

Belini inceltmek için korse kullanan Dilek Kaya “ bu formda kalabilmek için uyurken korseyi çıkartmıyorum ve sadece günde 1 öğün besleniyorum “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.