İmamoğlu Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Halı Sahası Hizmete Sunuldu

SPOR 13.10.2022 - 07:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1667+ kez okundu.
 

İmamoğlu Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Halı Sahası Hizmete Sunuldu

Gençlik ve Bakanlığı ile Spor TOTO Teşkilat Başkanlığınca desteklenen ve İl Müdürlüğümüz tarafından yapımı tamamlanan, İmamoğlu Yavuz Sultan Selim Ortaokuluna yapılan Halı sahanın tanıtımı yapıldı. Programda konuşan Okul Müdürü Uğur EROL, ‘Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehrimizin her köşesinde gençlerimizin spor yapabilmesi için yeni tesisler kazandırılmaya devam edildiğini görüyor ve mutluluk duyuyoruz.  ‘Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor TOTO Teşkilat Başkanlığınca okulumuz ve ilçemiz gençlerine kazandırılan bu tesiste emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum.’ dedi.   Tanıtım programı İmamoğlu Kaymakamı Mehmet AKSU, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım KARAKÖSE, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı DOĞANER, Okul Müdürü Uğur Erol ve İlçe Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.  

Gençlik ve Bakanlığı ile Spor TOTO Teşkilat Başkanlığınca desteklenen ve İl Müdürlüğümüz tarafından yapımı tamamlanan, İmamoğlu Yavuz Sultan Selim Ortaokuluna yapılan Halı sahanın tanıtımı yapıldı.

Programda konuşan Okul Müdürü Uğur EROL, ‘Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehrimizin her köşesinde gençlerimizin spor yapabilmesi için yeni tesisler kazandırılmaya devam edildiğini görüyor ve mutluluk duyuyoruz.  ‘Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor TOTO Teşkilat Başkanlığınca okulumuz ve ilçemiz gençlerine kazandırılan bu tesiste emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum.’ dedi.  

Tanıtım programı İmamoğlu Kaymakamı Mehmet AKSU, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım KARAKÖSE, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı DOĞANER, Okul Müdürü Uğur Erol ve İlçe Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.