İklimsa’dan A++ ürünlere kampanya

TEKNOLOJİ 06.02.2021 - 11:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1245+ kez okundu.
 

İklimsa’dan A++ ürünlere kampanya

Teknosa’nın iklimlendirme sektöründeki öncü markası İklimsa, klimasını avantajlı bir şekilde değiştirmek veya yenilemek isteyenler için uygulamaya aldığı ikinci el klimalara özel hizmetini, Türkiye genelinde 500’den fazla yetkili satıcı ve servisine yaygınlaştırdı. Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa’nın iklimlendirme sektöründeki öncü markası İklimsa, geçtiğimiz yıl Bursa ve Kuzey Ege’de pilot olarak uygulamaya başladığı ikinci el klimalara özel hizmetini, herkesi avantajlı teknolojilerle buluşturmak için Türkiye genelinde tüm İklimsa bayilerinde vermeye başladı. Bu uygulamadan yararlanmak isteyenler, İklimsa bayisine başvuru gerçekleştirerek evindeki, iş yerindeki eskiyen duvar tipi klimasını İklimsa’nın geniş portföyünden seçeceği yeni klima ile değiştirme fırsatına sahip oluyor. Eski klimalar, uzman yetkili servisler tarafından incelenerek demontaj bedeli ödenmeden değerinde alınıyor ve yeni klimanın fiyatında 900 TL’ye varan indirim olarak kullanılabiliyor.  Tüketicilerin yeni teknolojilere uygun fiyatla erişmesini sağlayan bu uygulama, enerji tasarrufu sağlayan A++ ürünlere geçişle birlikte elektrik faturalarını düşürmeye de yardımcı oluyor.  

Teknosa’nın iklimlendirme sektöründeki öncü markası İklimsa, klimasını avantajlı bir şekilde değiştirmek veya yenilemek isteyenler için uygulamaya aldığı ikinci el klimalara özel hizmetini, Türkiye genelinde 500’den fazla yetkili satıcı ve servisine yaygınlaştırdı.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa’nın iklimlendirme sektöründeki öncü markası İklimsa, geçtiğimiz yıl Bursa ve Kuzey Ege’de pilot olarak uygulamaya başladığı ikinci el klimalara özel hizmetini, herkesi avantajlı teknolojilerle buluşturmak için Türkiye genelinde tüm İklimsa bayilerinde vermeye başladı. Bu uygulamadan yararlanmak isteyenler, İklimsa bayisine başvuru gerçekleştirerek evindeki, iş yerindeki eskiyen duvar tipi klimasını İklimsa’nın geniş portföyünden seçeceği yeni klima ile değiştirme fırsatına sahip oluyor.

Eski klimalar, uzman yetkili servisler tarafından incelenerek demontaj bedeli ödenmeden değerinde alınıyor ve yeni klimanın fiyatında 900 TL’ye varan indirim olarak kullanılabiliyor.  Tüketicilerin yeni teknolojilere uygun fiyatla erişmesini sağlayan bu uygulama, enerji tasarrufu sağlayan A++ ürünlere geçişle birlikte elektrik faturalarını düşürmeye de yardımcı oluyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.