Zeydan Karalar: “Yarından tezi yok ciddi tedbirler alacağız.”

GÜNDEM 19.02.2023 - 08:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1311+ kez okundu.
 

Zeydan Karalar: “Yarından tezi yok ciddi tedbirler alacağız.”

Başkan Zeydan Karalar, “Depremi önlemek olanaksız ama sağlam bina yapmak ve depremin hemen ardından daha fazla can kurtarmak mümkün. Adana’da bunları yapabilecek duruma geleceğiz” diye konuştu.   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırladı ve ikili depremzedeler için neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu. Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret eden bir diğer isim Beşiktaş Kulübü Başkanı Nur Ahmet Çebi de, Zeydan Karalar ve Meral Akşener’e, kulübün depremzedeler için yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ağırladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adana’yı ziyaret ederek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la görüştü.  Zeydan Karalar ve Meral Akşener, depremin ardından Adana’da yaşanan sorunlarla ilgili konuştu, depremzede halk yararına birlikte neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu. YARINDAN TEZİ YOK CİDDİ TEDBİRLER ALACAĞIZ Başkan Zeydan Karalar, “Yarından tezi yok depremle ilgili ciddi tedbirler alacağız. Depremi engellemek mümkün değil ama depreme dayanıklı bina yapmak mümkün. Deprem olduğunda çok hızlı müdahale etmek ve çok daha fazla can kurtarmak mümkün. Bunları yapabilecek duruma gelecek Adana” dedi.   Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de deprem felaketinden etkilenen Adana'da bir araya geldiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, siyah-beyazlı ekibin yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi görüşmesi, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşti. 

Başkan Zeydan Karalar, “Depremi önlemek olanaksız ama sağlam bina yapmak ve depremin hemen ardından daha fazla can kurtarmak mümkün. Adana’da bunları yapabilecek duruma geleceğiz” diye konuştu.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırladı ve ikili depremzedeler için neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu. Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret eden bir diğer isim Beşiktaş Kulübü Başkanı Nur Ahmet Çebi de, Zeydan Karalar ve Meral Akşener’e, kulübün depremzedeler için yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ağırladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adana’yı ziyaret ederek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la görüştü. 

Zeydan Karalar ve Meral Akşener, depremin ardından Adana’da yaşanan sorunlarla ilgili konuştu, depremzede halk yararına birlikte neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu.

YARINDAN TEZİ YOK CİDDİ TEDBİRLER ALACAĞIZ

Başkan Zeydan Karalar, “Yarından tezi yok depremle ilgili ciddi tedbirler alacağız. Depremi engellemek mümkün değil ama depreme dayanıklı bina yapmak mümkün. Deprem olduğunda çok hızlı müdahale etmek ve çok daha fazla can kurtarmak mümkün. Bunları yapabilecek duruma gelecek Adana” dedi.

 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de deprem felaketinden etkilenen Adana'da bir araya geldiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, siyah-beyazlı ekibin yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi görüşmesi, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.