İhracatta ‘Çelik’ gibi kuvvetliyiz

EKONOMİ 16.09.2021 - 11:23, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1227+ kez okundu.
 

İhracatta ‘Çelik’ gibi kuvvetliyiz

Çelik sektörü çıtayı 22 milyar dolara yükseltti, ihracatçısını ödüllendirdi İhracat ailesinin temsilcileri, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) tarafından düzenlenen ‘Çelik İhracatının Liderleri’ ödül töreninde bir araya geldi. ÇİB Başkanı Adnan Aslan sektörün, ihracat pazarlarını çeşitlendirerek büyüdüğünü söylerken, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, “Bu yıl görünen o ki sektörümüz 20 milyar dolar ihracatı aşacak. Bu da ‘Çelik’ gibi kuvvetli olduğumuzun bir göstergesi” dedi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle ise “Sektörün yakaladığı başarı tarihe geçecek” ifadelerini kullandı.  2019 ve 2020 yıllarında tüm ürünlerde en çok ihracat yapan ilk üç çelik firması sırasıyla HABAŞ, İÇDAŞ ve DİLER oldu.   Türk çelik sektörünün  ihracat potansiyelinin artması hedefiyle çalışan Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB), pandemi nedeni ile gerçekleştiremediği 2019 yılı ile birlikte 2020 yılının ödüllerini düzenlediği tören ile sahiplerine sundu. Törende 2019 ve 2020 yılları için 20 farklı kategoride ilk 3’e giren 51 firmaya ödülleri takdim edildi. Toplamda 121 adet ödülün dağıtıldığı Çelik İhracatının Liderleri Ödül Töreni’nde her iki yılda da tüm ürünlerde en fazla ihracata ulaşan ilk üç çelik firması HABAŞ, İÇDAŞ ve DİLER oldu.

Çelik sektörü çıtayı 22 milyar dolara yükseltti, ihracatçısını ödüllendirdi

İhracat ailesinin temsilcileri, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) tarafından düzenlenen ‘Çelik İhracatının Liderleri’ ödül töreninde bir araya geldi. ÇİB Başkanı Adnan Aslan sektörün, ihracat pazarlarını çeşitlendirerek büyüdüğünü söylerken, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, “Bu yıl görünen o ki sektörümüz 20 milyar dolar ihracatı aşacak. Bu da ‘Çelik’ gibi kuvvetli olduğumuzun bir göstergesi” dedi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle ise “Sektörün yakaladığı başarı tarihe geçecek” ifadelerini kullandı.  2019 ve 2020 yıllarında tüm ürünlerde en çok ihracat yapan ilk üç çelik firması sırasıyla HABAŞ, İÇDAŞ ve DİLER oldu.

 

Türk çelik sektörünün  ihracat potansiyelinin artması hedefiyle çalışan Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB), pandemi nedeni ile gerçekleştiremediği 2019 yılı ile birlikte 2020 yılının ödüllerini düzenlediği tören ile sahiplerine sundu. Törende 2019 ve 2020 yılları için 20 farklı kategoride ilk 3’e giren 51 firmaya ödülleri takdim edildi. Toplamda 121 adet ödülün dağıtıldığı Çelik İhracatının Liderleri Ödül Töreni’nde her iki yılda da tüm ürünlerde en fazla ihracata ulaşan ilk üç çelik firması HABAŞ, İÇDAŞ ve DİLER oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.