İD ve CİİPHER,Adanalı gençlerle buluştu.

KÜLTÜR 21.06.2022 - 09:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2459+ kez okundu.
 

İD ve CİİPHER,Adanalı gençlerle buluştu.

Güney Koreli müzik grupları İD ve CİİPHER, 01 Burda AVM’de konser verdi

   Kore-Türkiye diplomatik ilişkilerinin kuruluşunun 65. yıldönümünde Kore Kültür Merkezi etkinlikleri kapsamında Geleneksel Band Grubu "ID" ve Güney Koreli K-Pop Idol Grubu "Ciipher" 01 Burda AVM Performans Gösteri Merkezi’nde Adanalı gençlerle buluştu.   Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul tarafından Çukurova’nın kalbi Adana’da hayata geçirilen 01 Burda AVM, 18-19 Haziran tarihlerinde 2 önemli Koreli müzik grubuna ev sahipliği yaptı.   İlk konserde Kore Geleneksel Band Grubu ID sahne aldı. ID, geleneksel Kore müziğinin kelime dağarcığına (nefes, ritim ve shigimsae yöntemi) dayanarak, Batı ritimlerini ve yöntemlerini birleştirip çağdaşları ile sempati bağını büyütmek ve müziğin hoş duygu içgüdülerini uyandırmayı amaçlayan eserleri icra ediyor.   Pazar günü sahne alan CİİPHER ise 7 erkekten oluşan bir K-pop grubu. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip CİİPHER, Adanalı gençlere de coşku dolu anlar yaşattı.
Güney Koreli müzik grupları İD ve CİİPHER, 01 Burda AVM’de konser verdi
 

 Kore-Türkiye diplomatik ilişkilerinin kuruluşunun 65. yıldönümünde Kore Kültür Merkezi etkinlikleri kapsamında Geleneksel Band Grubu "ID" ve Güney Koreli K-Pop Idol Grubu "Ciipher" 01 Burda AVM Performans Gösteri Merkezi’nde Adanalı gençlerle buluştu.

 

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul tarafından Çukurova’nın kalbi Adana’da hayata geçirilen 01 Burda AVM, 18-19 Haziran tarihlerinde 2 önemli Koreli müzik grubuna ev sahipliği yaptı.

 

İlk konserde Kore Geleneksel Band Grubu ID sahne aldı. ID, geleneksel Kore müziğinin kelime dağarcığına (nefes, ritim ve shigimsae yöntemi) dayanarak, Batı ritimlerini ve yöntemlerini birleştirip çağdaşları ile sempati bağını büyütmek ve müziğin hoş duygu içgüdülerini uyandırmayı amaçlayan eserleri icra ediyor.

 

Pazar günü sahne alan CİİPHER ise 7 erkekten oluşan bir K-pop grubu. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip CİİPHER, Adanalı gençlere de coşku dolu anlar yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.