HYPNOS’ İLE CESUR VE GÖZALICI MEKÂNLAR

YAŞAM 09.01.2021 - 13:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1712+ kez okundu.
 

HYPNOS’ İLE CESUR VE GÖZALICI MEKÂNLAR

BİEN’İN ÖDÜLLÜ KOLEKSİYONU ‘HYPNOS’ İLE CESUR VE GÖZALICI MEKÂNLAR Bien’in ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu’ Ödüllü Koleksiyonu ‘Hypnos’ iddialı tasarımıyla lüks yaşam alanlarına alternatif oluşturuyor. Koleksiyon, üzerinde barındırdığı mavi, turuncu, siyah ve turkuvaz tonları ile mermerin kimliğini ürüne yansıtarak dikkatleri çekiyor. Tasarımlarında doğadan ilham alarak, doğal objeleri vurgulayan Bien’in ‘Hypnos’ zemin ve duvar karo koleksiyonu, iddialı görünümü ile mermerin gücünü yaşam alanlarına yansıtıyor. Bien’in ödüllü koleksiyonu ‘Hypnos’ üzerindeki baskın ve kontrast renk geçişleri, ‘Full Lapato’ diye adlandırılan yüzey özelliğiyle cam gibi parlayarak mekanlara sıra dışı bir dinamizm kazandırıyor. 60x120cm ebadında üretilen teknik porselen karo grubundaki ‘Hypnos’ zemin ve duvar koleksiyonu AVM’lerden otellere, restoranlardan kafelere ve yaşam alanlarına kadar iç ve dış mekânlarda kullanıma imkân tanıyor. Koleksiyonun bir diğer özelliği şimdi iç mimarların çoğunlukla uygulamayı tercih ettikleri mutfak tezgâh araları için de uygun bir ürün olması… Estetik detayları işlevsellik ve konforla bir araya getiren Bien ürünleri, farklı arayışta olanlar için iyi bir seçenek oluşturuyor.

BİEN’İN ÖDÜLLÜ KOLEKSİYONU ‘HYPNOS’ İLE CESUR VE GÖZALICI MEKÂNLAR

Bien’in Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu’ Ödüllü Koleksiyonu ‘Hypnos’ iddialı tasarımıyla lüks yaşam alanlarına alternatif oluşturuyor. Koleksiyon, üzerinde barındırdığı mavi, turuncu, siyah ve turkuvaz tonları ile mermerin kimliğini ürüne yansıtarak dikkatleri çekiyor.

Tasarımlarında doğadan ilham alarak, doğal objeleri vurgulayan Bien’in ‘Hypnos’ zemin ve duvar karo koleksiyonu, iddialı görünümü ile mermerin gücünü yaşam alanlarına yansıtıyor.

Bien’in ödüllü koleksiyonu ‘Hypnos’ üzerindeki baskın ve kontrast renk geçişleri, ‘Full Lapato’ diye adlandırılan yüzey özelliğiyle cam gibi parlayarak mekanlara sıra dışı bir dinamizm kazandırıyor.

60x120cm ebadında üretilen teknik porselen karo grubundaki ‘Hypnos’ zemin ve duvar koleksiyonu AVM’lerden otellere, restoranlardan kafelere ve yaşam alanlarına kadar iç ve dış mekânlarda kullanıma imkân tanıyor.

Koleksiyonun bir diğer özelliği şimdi iç mimarların çoğunlukla uygulamayı tercih ettikleri mutfak tezgâh araları için de uygun bir ürün olması…

Estetik detayları işlevsellik ve konforla bir araya getiren Bien ürünleri, farklı arayışta olanlar için iyi bir seçenek oluşturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.